Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Hacı Murat ŞAHİN

Abi benim ismim niye yok:p
Neyse biz isimsiz kahraman olalim(sanki ne yaptiysak gene :) )
Saka bir yana gercekten cok anlamli bir yazi oldu ,yani 630 mesaj icerisinde ilk defa bu kadar beni duygulandiran bir mesaj o kadarki Deniz abi bile en uzun mesajini yazdi ,tarihte bir ilk

Scudo
@murty

Murty sen hele bir Türkiye'ye gel daha çok yerlere imza atarız. :D :D

• Beğen
Tepkiler: murty
@murty

Sevgili adaş özellikle küçük ve büyük arkadaşlarım dedim ki kimse gücenmesin. Sen bu iki gruptan birine giriyorsun :). Aslında yine uzun ve duygusal bir yazı döşenmiştim ama duygularımı içime attım yazıyı sildim :D:D.

Şaka bir yana sadece kişiyi ifade etmem gereken bir durum varsa isim yazıyorum. Grubumuzu da hem grup hem kişi düzeyinde seviyorum.

Lakin (yine kısa yazmanın yolunu bulamadım, ya hiç konuşmuyorum ya da yazmıyorum ya da çok yazıyor yada konuşuyorum :() İmzalarımızda yazacak şeye bir karar versek nasıl olur? Cycling mi bicycle mi Türkçe mi değilmi. Bakınca daha okumadan anlaşılacak bir karakterde ve herkeste aynı yazıyla olsun. Dün Can Abinin benim yazımdaki farklılıktan dolayı uyarmasıyla farkına vardım. Hepimiz farklı kelimeler ve font vs kullanmışız. Ya arkadaşlar böyle şeyler yazdıkça ukalalık yaptığımı düşünmüyorsunuz inşallah. Daha devamında da birşeyler yazmıştım ama sildim. Görüşmek üzere.

@Hacı Murat ŞAHİN
Abi aslinda 3 gun once bende farkina vardim ,muhim mesele degil hemen degistirebiliiz,oh ya soyle gruba sahip cikalim ohhhhh:)

Merhaba Anka bisiklet. Bakıyorum bu aralar forumda baya bi hoş sohbetler ediyoruz. Cuma günü akşamı turumuzda belirlediğimiz bir kaç tartışma konusu var. Grubumuzu daha da sağlama ve yaptığımız işi ciddiye almak için sevgili Hacı Murat ŞAHİN abim ile bir kaç eksiklik fark ettik. Cuma günkü tura katılımın fazla olmasını rica ediyoruz.

Saygılarımla...

Selam millet, Izmir`den döndün, tekrar aranizdayim.
Hava alanindan dönerken süper bir varis noktasi tespit etmis bulunuyorum ANKA...
Karagöl.... ne dersiniz ? Bir sonraki turda nereye gitsek acaba sorusuna bir yanit degil mi sizce ?
Bu arada beni Canakkale-Izmir tururnun heyecani iyice sardi... sizde nasil durum ?

@gokdaltercume

Abicim özlettin kendini.. Nerelerdesin.. İzmirden ne getirdin bize :D

Şaka bir yana geçen haftalarda kara göl yapalım dedik fakat hava muhalefeti yüzünden bi türlü o işe kalkışamadık.. Açıkçası karagöl parkuru biraz zorlayabilir. onu sonraki tarihlere atmamızın faydalı olabilceği kanısındayım.. Aklımda elmadağ tırmanışı vardı. Hemide mangallı :D :D Dağ diyince gözünüz korkmasın. çok güzel bir yolu var.

Hadi arkadaşlar biraz hareket hadi bahar geldi... :D

Abi dogdugumdan beri Ankara da yasiyorm daha Eymir e bir kere bile gitmedim ,Karagol Mavigol hele bunlar ne ara ortaya cikti haberim yok :D

Deniz abi mangal meselesine baya isindi :)

Aslında bildiğiniz gibi geçtiğimiz pazar Mavigöl diye yola çıktık ama sonra Eymir yaptık. En güzeli özellikle bu Cuma akşam turuna katılalım ki diğer birçok konu gibi haftasonu turlarının ayarlamasını da o gün yapabiliriz.

Gruba farkını ortaya koyacak Forma, logo vs gibi konularda ön hazırlıklar yapılıyor bu gibi konular hakkında herkesin görüşünün bilinmesine ihtiyaç var. Ayrıca grupta herkesin merak ettiği konular sunmak istediği görüşler vardır eminim, bunları konuşmak üzere cuma konuya bir giriş yapalım.

@murty

Sevgili adaş senin bu söylemlerin de Deniz kardeşi konuya ısıtıyor lütfen devam et :D Devam et ki kısa zamanda ısınsın...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@aurora79

Kardeş Elmadağ yolunun güzel olduğunu bir de mangallı olduğunu yazmışsın. Hemen ilgimi çekti, algıda seçicilik bu olsa gerek.. Elmadağ yolunun karakteristiğini çıkarırsan ben de kendimi bir değerlendiririm. Yetmiyorsa özel antrenman uygular geliştiririm. Mangalı kaçırmak istemem doğrusu. Kendine iyi bak.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Az önce görkemle mesajlaştım.. Cuma akşamı A.O.Ç. yapalım diyor. Eğer herkez için uygunsa yine güvenparkda 20:30 sularında buluşalım.

Murat kardeş, abicim elmadağ yolu dağ zirvesinin olkduğu yere kadar asfalt. eğim ise hepimizin çıkabilceği türden. O yüzden hiç özel bi antremana gerek yok.

Dağ zirvesi ise yine pedallayarak çıkabileceğimiz patika yola sahip. Toplam tırmanış yolu 4,5 Km, 1012 mt den 1500 mt rakıma çıkıcaz.

İyi madem bir de kaç km olduğunu yazdığında tam olacak :)

Yol da toplamda 120-130 km yi geçmeyecekse (Keçiörenden geleceğimi de hesaba katmak lazım) gideceğimiz güne kadar hazır olurum herhalde diye düşünüyorum.

Ettiğim laflara bak, amma da cesaret gelmiş bana bea.

Görkem blogda 03.05.2009 daki Eymir gezisini güzel anlatmışın ama oradaki resimlerin bazıları yok bende, nasıl oluyor :confused:. Örnek veriyorum çeşme başı. Ben de oralarda hiç foto çekmemişiz diyordum kendi kendime.

@Hacı Murat ŞAHİN

Merhaba ANKA baya iyi göndüm hepinizi. Demir atları cuma akşamına hazırlayın A.O.Ç. yapıyoruz. Herkezi bekliyorum mutlaka.

Ahmet abi hoşgeldin bu arada.

Abi o foto.lar Can abinin karesinden. O bana daha sonradan yollamıştı...

• Beğen
Tepkiler: lindemann
eywallah, hosbulduk...Cuma kacta ? kalkis nereden? hava nasil olacak?

Geri