Bende katılmayı düşünüyorum. Fakat o zaman için birşey diyecek durumda değilim. Çünkü öss'nin tam ardından olacak. Yani sonuç,tercih.vb. durumlar olabilir. Ayrıyetten öss durumuda gelmemi etkileyebilir. Onun için benim gelmem belirsizliği uzun bir süre koruyacak gibi.
Herhangi bir kabul organimiz yok sen en iyisi direkt katil mesela bisikletini al Temmuzda Canakkaleden basliyoruz .Ama Ankali olmak kolay degildir
Bir aksam denilirki hadi tura cikiyoruz ,her an hazirlikli olman lazim
bisiklet alıcam almasına ama hala forumdakilerden tavsiye beklemekteyim bisiklet seçimi konusunda...her an alabilirim ancak bisiklet hayallerimin maddi sebepler yüzünden biraz ertelenme riski de var...bu arada çanakkaleden nereye ve temmuz ayının hangi zamanında pedallayacaksınız? benim bütünleme sınavları da temmuzda ondan sordum ama inşaallah büte kalmayız bu sene...o tura katılmak isterim ama bir an önce bisiklet sahibi olup yeterli seviyede kondisyon yapmam lazım...ayrıca hoşbulduk...ankarada bisikletseverlerin varlığı beni mutlu etti...
Güneşli bir pazartesi sabahı iş, okul, seçim sendromundan kurtulmanız,
Pazar günü hava güzel olursa Beynam'a doğru çıkma,
Sezonu açma, güzelce sporumuzu, gezimizi yapmanın dileği ile...
Sezon acilisi icin beynam a baktimda simdi Ben acilisi beynamla yaparsam sezonu ilk turda kapayabilirim Acilisi soyle daha rahat olan eymir veya goksu olarak guncellememiz mumkun mu acaba?
Yaklasik 5 ay gibi bir sure sele uzerine cikmadigimdan ciddi bir hamlik problemi yasayabilirim
Selam arkadaşlar.. sizleri yeniden görmek ayrı bi mutluluk olmakla beraber bisiklete yeniden binmenin sewincini yaşamak ayrı bi mutluluk olacak..
Görkem ayrıca sana teşekkür ederim adamım böyle güzel turlar planladığın için..
Beynam fikri çok güzel olmakla beraber ufak tefek yokuşlar barındırıyor. ama dönüşte imrahor vadisi kullanılırsa gölbaşı yolu hiç bir şekilde kullanımamış olur. Yol çok düz değil ama gayet gidilebilir.
Pazar günü görüşmek üzere.. Birde o kadar erken çıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum.. O kadar uzak bir yer değil..
Abi yol kestirme ise yama setimizi fln alıp gireriz. Ama bence biraz erken çıkalım. Hem yollar çok kalabalık olmaz. Hemde vakitlice yeriz, eğleniriz. Göksu'daki gibi hızlı hızlı olmaz.
Tabi duruma göre takım çok hamlaşmışız derse plan değişecektir abilerim. Saygılarımla...
"Hamlasma" sorunu, ufak tfek antrenmanlara ragmen hepimzde var sanirim. Bir iki pedal cevirdikten sonra aciliriz diye düsünüyorum. Beynam ormanlarina dalip action dolu saatler gecirebiliriz. Bir aksilik cikmazsa ben de varim. Tabii bir ara lastiklerimi mutlaka degistirmem gerekir...Simdilik 3 kisi gibi görünüyor.....
Daha önce Beynama giden varsa tecrubelerini bizimle paylasabilir mi?
Bir de Eymir o gün asiri kalabalik olur diye düsünüyorum....
Tarih olarak Temmuz ortasi dusuuyoruz hatta istiyoruz diyelim ,ne kadar buyuk genis bir topluluk istesekte galiba yine mutevazi simsicak bir gezi olcak gibi .Gezi haritasina gelince Ankara -Canakkale Otobusle yolculuk daha sonra Canakkaleden geze geze Izmir e kadar inmeyi planliyoruz ...
Bisiklet konusuna gelince sana tek tavsiyem 2 tekerli sade bir sey alman bak paranda yokmus zaten,su an bakiyosun alcam alcam diye ama ne diyim tecrube sahibi biri olarak isini goren bir sey al yeter sonra yavas yavas ins
Biz Turklerde aliskanlik aldimmi en iyisini alalim deriz ama aylarca bakariz ha dustu dusecek,bakarsin daha ust modeller cikmaya baslar o fiyat her zaman pahalidir ve biz yine bekleriz ,yillar gecer yollar eskirde bir sey alamayiz ,bence hemen soyle amator bir sey ala,gerek yok oyle hidrolik fren,havali suspansiyon