Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Görkem Kılınç

Amanin koybolmak demeyin bana :(:(:(
Zonguldak taki o yokusu halen unutamadim Gorkem ,hele bize "bu tarafta degil obur tarafta diyen o amcayi hatirlayinca ::boese157: "

:D

Scudo
katılım olacak herhalde baya. Hangi ayda olacak kesinleştirelim de işlerimizi izinlerimizi ona göre ayarlayalım. Sonra hevesimiz kursağımızda kalmasın

@sottozero

Temmuz un ortasindan Eylulun basina kadar sizlerleyim

Tarih olarak sanirsam bu tarihler arasi belirlenebilir-mi?

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@murty

Abi valla ha o adama bende çok kızdım :boese157: Aslında adamda da suç yok tabelada sorun vardı :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Dur onun fotografinida ben ozel cekmistim milletteki o hal yuzlerden kaybolmasin diye ,bir yerde olucakti o fotograf :)

Anket hazirlayalim tarihleri oylamaya sunalim ,abilerimiz icin isyerlerinden izin alirken anketi dikkate alabilirler.

Hatta gezi icin sloganda buldum bizim "..De Tour" kalibini kullanicaz:D
Mesela " 40(30) yilDE Bir TOUR" olabilir, malumunuz abilerimizin cogu 30 yas uzeri 40 a yakin :) lutfen yanlis anlamayin soylemek istedigim 40 yilda bir kere yapicaz ,yada bilmiyorum hangimiz ne zaman butun Ege yada Karadeniz (harita kesinlestirilmedi henuz) bisikletle dolasabilir hemde bu kadar guzel insanla ? Kendim icin soyleyecek olursam kesinlikle 40 yilda bir ,hadi bakalim hayirlisi diyelim :):):)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@murty

Bende var o fotolar dur koyacam az sonra Abi tur adı güzel tamam da tarihleri belirleyelim bence Haziran ın 1 veya 2. haftası ...

• Beğen
Bu fotolari ben cekmistim :D

HAZIRAN mumkun degil benim okulum temmuz ortasinda bitiyor :(

haziran cok erken, görkem, ben de gelemem.. Mutlaka temmuz olmali..oylama yapalim derim.

• Beğen
Evet,kesinlikle oylama yapalim ,bu arada gezi tur duyurulari konub asligi altinda hem anket hemde sunumu yapabiliriz nasil olur?

40Yil'De' Bir Tour ==== Konu basligimiz nasil :D

@murty

Güzel de burdan devam edelim derim. Konaklama yerlerini halen belirlemediniz daha doğrusu Bodrum'a kadar gidecekmiyiz o bile belli değil :rolleyes:

@gokdaltercume

Abi Temmuz bana çok daha iyi olur. Ama havalar çok sıcak olacağından Haziran dedim. Bodrum'u da görecekmiyiz diyorum abi sadece işte evet derseniz, birde konaklama yerlerini ayarlarsak süper bi harita yapacağım bu kadar :cool:

Yaklaşık 100 kişilik acyip bir kalabalık grup mu olacak? En büyük sorun gezi anında ortak bir karar alma,buna bağlı ortak hareket etme ortak ve haberleşme olacaktır.!!!

bodrum icin bir yorum yapamiyorum su an... daha somut bilgiler lazim.. yol sartlari, egim, mesafe, hava sicakligi, rüzgar vs. :)

Toplamda 100 zannedersem bulabiliriz ama ana ekip olarak su an iciN Turkiye buna hazir degil :D
Konaklama cadirmi otelmi ?

Geri