Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Temmuz ellerinizden oper
Beni bilirsiniz her yere gelirim :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Scudo
Evet sayın ANKA üyeleri yazı şimdeden proğramlamayabaşladık...

http://img140.imageshack.us/img140/3723/adszeg7.png
(link)

Başlangıç noktamız Çanakkale.Otobüs ile gelinir...

Başlangıç noktasından 25 km sonra Troia antik kenti kavşağında isteğe bağlı olarak gezilebilinir.
Akçay'a gelince girilir yol mesafesi azalır, Akçay'dan çıkılır Burhaniye'ye yol alınır.Burhaniye'den de Ayvalık'a devam edilir ve ilk gün tamamlanır. Toplam 158,17 km yol katedilir...

Ayvalık'dan çıkılır ve yaklaşık 37 km sonra Dikili kavşağına gelinir ama girilmez.Aslında bu yol 3 km daha kısadır ama yolda iniş çıkış çok fazladır. Bergama'ya doğru yol alınır isteğe bağlı Bergama gezilir. Ordan Aliağa. Aliağa'dan sonra Menemen'e varılır.Toplam aldığımız yol 278,12 km olacaktır.
Menemen'den sonra yol devam edilir Anadolu cad. ve Altınyol cad.'sinden İzmir'e varılır.

Toplam Yol İzmir'e kadar 306 km yakın sürecektir... Yorgun olmaz isek ben BODRUM'a kadar sürelim derim...

Kaç gün süreceğini izinlerle hesaplanacaktır buna göre günlük yapılacak yollarda değişecektir...

İlk dinlenme yerini ben belirledim gerisi size kalmış

Bisiklet ve sizin için gerekli olacaklar…

K.E.G. (Kask, Eldiven, Gözlük)
Yedek iç Lastik
Yedek fren vites telleri
Tamir takımı, patlak takımı
Çakı
Kilometre Saati
Bisiklet için ön arka aydınlatma

Konaklama için gerekli olanlar…

Çadır
Uyku tulumu
Mat

Giyim için gerekli olanlar…

Tayt, forma, yağmurluk
Yedek giysiler
Şapka
İç çamaşırı
Çorap

Sağlık için gerekli olanlar…

Ağrı kesici - gripin
Yara bandı
Krem
Diş fırçacı
Diş macunu

Yiyecekler için gerekli olanlar…

Ufak yiyecekler
Çatal-bıçak-kaşık-bardak-tabak(plastik)
Tuz

Güvenlik için gerekli olanlar…

Harita
İletişim için telefon
Nüfus cüzdanı

Diyer ihtiyaçlar

Kancalı lastikler
Tuvalet kağıdı
Fotoğraf makinası ve yedek piller
Nakit para
Kalem
Not Kağıdı
İğne-İplik
Çengelli iğne
Çakmak
Zincir yağı

da burda oraya kadr gitmisken Canakkale Sehitler Anitini gezmiycekmiyiz oraya kadr gidip orada bir gece konaklamayi cok isterdim dogrusu ...

@murty

Hah böyle yorum yapın yav :D Kararlaştıralım işte böylece ...

Ayrica olabilirse Izmirde KARABURUN YADA URLAYA KADR PEDALLARSAK Sizi agirlayabilirim pek luks olmasa da cok saglam 2 yer var :)

@Görkem Kılınç

Bendeki havaya bak :D
Agzim burnum gocmus halde omzum curuk hala bisiklet hayali kuruyorum tobe tobe :boese157: Bu vurdumduymazligimdan nefret ediyorum :D

Gorkem bu olay 1 hafta da planlanir ee daha sonra ne planliycaz Ankalilari yaza kadar bekletmezsin herhalde

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@murty

Yaza kadar zor toparlanır abi aslında yaparız gene bi kaçamak bi pazar :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Yaza daha çok var be görkem! hatta şu soğuklarda hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bana. Ama rota süper.bir an önce havalar ısınsa da düşsek yola. Sabırsızlandım şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Vallahi arkadaşlar çok güzel olur ama ben memur olduğum için her istediğimde zin kullanamam. Siz planlamanızı yapın, ben müsait olursam katılmaya çalışırım. Çanakkale'ye gidilirse şehitlik için bir gün kesin ayrılmalı. Oradan pedalla kıyı boyunca İzmir'e kadar gidilse muhteşem bir gezi olur bence. Zaman ve durum uygun olursa Bodrum'a kadar uzanılır, tarihi bir gezi olur :D

• Beğen
@Teberus

Serdar abi şehitliğe uğramayı bende çok isterim. Öyleyse Çanakkale'de 1 gün kalınıp Truva Atı ve Şehitlik rahatca gezilir...
Ama nerede konaklıyacağız onu belirlememiz lazım... :7:

• Beğen
Muallimhanelerde kalabiliriz. benim Künyem var mesela... ama künyesiz de kalinabiliyor....

@gokdaltercume

Çok güzel fikir Ahmet abi. Bu geziyi doğa için yapıyoruz. Mesela durduğumuz yerlerde (Köyler, kahvehaneler, kamp alanları vs...) yerlerde kişileri bilgilendirelim her konuda :rolleyes: ...

Bende katılmayı çok isterim. Ama bakalım inşallah katılırm.

valla kacirmayon derim, inanilmaz eglenceli gececegine simdiden garanti veriyom. memnun kalmayana parasi iade:)

• Beğen
varmisiniz yeni bir rekor denemesine...? en az 100 kisi toplasak, bi de basini cagirsak..? nasil olur? cikmaz mi bisiklet aleminden 100 kisi? rota süper ötesi...

• Beğen
@gokdaltercume

Cin de olsa belki :)
Ama boyle gezi icin ancak sehirlerden 3-5 erli gruplar 30-40 km eslik edebilir ,toplamda belki diyelim hade :D
Ama tarihe carbon harflerle yazilabilir gercekten

• Beğen
@tuncer bayık

Tuncer Abi gelin sizle Canakkale den hemde Sehitlikten basasagi dogru inelim benim icin sonlandirdigimiz yer cokda onemli degil
Yani 100 kisiye yakin "toplam katilimci" hedefimiz buyuk her sehirden 3-5 arkadas eslik eder geze geze ineriz

• Beğen
@murty

Rotayı ben analiz ettim İzmir'e kadar harika hele dağdan sahile kadar çok güzel inişler var. kaybolmayız merak etmeyin :cool:

• Beğen
Geri