Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

iyi sayılırım ama gözümün altı mor :(

Scudo
Evet iyi olur. Ders çıkarıcı metinde yer alırsa içinde 10 numara olur. ;) Bu arada aldığım duyumlara göre ağrılar vız gelmiş hemen atlamışsın bisiklete.:)

dolmuşlara inat bisikletle gittim

İşten eve gelirken Ankamall civarında İst yolu üzerinde Dolmuş bir korna bir korna sıkıştırdı beni kaldırıma hafif bir rampa vardı atladım ama lastikler ıslaktı.birden kafamın sag tarafını kaldırıma vurdum.resmen taaak diye bir ses cıktı.Kalktıgımda Dolmuş felan yoktu ve yardım sever biri allahın kuluda yok beni kurtaran tek şey KASKTI polisi arayacaktım kacmıs adi herif.suan dizimde agrı var yüzümdede hafif morluk ALLAHA ŞÜKREDİYORUM çok ucuz atlattım ...

Peki Ya Kask Olmasaydı ...

Suan burda haber olarak cenazem yazıyor olabilirdi..bu bana ders oldu bazen takmıyordum ama artık markete bile gitsem takacagım .MESAFE NE KADAR OLURSA OLSUN BİSİKLETE BİNECEKSENİZ KASK TAKIN

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Mert geçmiş olsun..
Dolmuşçu gerçekten adilik yapmış.. Ama benim trafikte neden o kadar sinirli olduğumu anlamışsındır umarım..
Kim ne kadar korna çalarsa çalsın çizgimden şaşmıyorum trafikte varsın beklesinler... Bunu sende dene bence eğer en ufak bir zayıf yanını gösterirsen anında üstüne üstüne geliyorlar adamın..

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Mert tekrar tekrar geçmiş olsun...

Bu arada yeni Antalya´dan döndüm hava çok güzeldi umarım bayramda öyle geçer...

@Görkem Kılınç

herkes bir gün ankalı olacak :D

ANKA Bisikilet Grup Üyeleri (Son Durum-27 Kasım 2008) ;

1 ) Murat (Murty) - Kurucu
2 ) Görkem (Görkem Kılınç) - Yardımcı
3 ) Deniz (aurora79)
4 ) Ahmet (gokdaltercume)
5) Sefa (fecredall)
6 ) Mustafa (joiser)
7 ) Mert (Mert Kabtan)
8 ) Serdar (SerdarAktas90)
9 ) İbrahim (redpover)
10 ) Serdar (Teberus)

¬¬¬¬ T-shirt ¬¬¬¬
http://img83.imageshack.us/img83/1797/reco0234wm6.th.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/2551/reco0229dz7.th.jpg

¬¬¬¬ Web Adres ¬¬¬¬
www.ankabisiklet.blogspot.com
Facebookda da grubumuz vardır.

Üye alımı devam etmektedir ! Anka herkezle kANKA !

Taklitlerimizden kaçının :)

• Beğen
Arkadaşlar, 10 gündür Ankara dışındaydım, siteye de giremedim. Hepinizi özlemişim, Mert kardeş'e de geçmiş olsun buradan. :)

• Beğen
tişörtler ne zaman geliyor

eger basılmadıysa bi tavsiyem olcak anka cycle yerine anka bisiklet toplulugu yazılsa?

Geri