Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Herkese iyi günler beyler, kimler nasıl nerelerde? Ben işyerinde bürokrasiye gömüldüm az biraz...

Havalar düzelir yakında, benim gibi antrenmansızları da unutmadan birşeyler yapalım ne dersiniz?

arkadaşlar kimseden ses seda çıkmıyor ben de düşündüm ki... bu kışta toplu olarak ne yapabiliriz diye ve kendimce toplu olarak yemek yeriz diye düşündüm ... eğer yemeğe gelebilirim diyorsanız lütfen alta yazacağım listeye kendi adınızı ekleyiip duyurmanız bu sayede mesaj geri sıralarda kalıpta unutulmaz..ben hepinizi çok özledim ve arkadaşlarımla zaman geçirmek istiyoruım benim gibi düşünenler lütfen ismini yazsın hepinize sevgiler ...bide unutmadan bisiklet foruma girmeyen arkadaşlarımızada haber verseniz sevinirim ...

1- erdem akcan

se yazarken bende yazıyordum sanırım

@Hacı Murat ŞAHİN

Birisi yemek mi dedi? :lick3: :crazy292:

Valla yemek bahane de bende çok özledim sizi abilerim ya...

Beni de yazın listeye :) Bu arada nasıl bir hava oldu Ankara'da çözemedim. Dün evin girişini bulamadım valla kardan. :D

Bir de halı saha düzenleyelim ya yaz da geliyor yavaştan...

Buluşma Listesi
1- Erdem Akcan
2- Hacı Murat Şahin
3- Görkem Kılınç
4-
5-

Erdem Kardeş; tecrübelerle sabit, bence bir anket yapalım herkes uygun olabileceği günleri yazsın ve toplamda en fazla hangi gün yazılmışsa o güne kararlaştıralım.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Görkem Kılınç

benim için hiç farketmez hergün boşum hacım

Ben ver serkan zaten müsait durumdayız :))Serkanın teftişi var o biraz geçikir ama ben saatinde gelirim.

Beyler o zaman ücret içinde konuşayım tam fiyatı diyim bu işte bitsin:)

Buluşma Listesi
1- Erdem Akcan
2- Hacı Murat Şahin
3- Görkem Kılınç
4- Şafak Akpınar
5- Serkan Patatoğlu
6-
7-
8-

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Buluşma Listesi
1- Erdem Akcan cumartesi akşam 20:00 ok akköprü
2- Hacı Murat Şahin cumartesi akşam 20:00 ok akköprü
3- Görkem Kılınç ?
4- Şafak Akpınar ?
5- Serkan Patatoğlu ?
6- Serdar Gültekin cumartesi akşam 20:00 ok akköprü
7-
8-
9-

cumartesi aksam cok da uygun degil benim icin.. genelde yogun bir misafir trafigi oluyor :(

Geri