Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Süper... baya bi gelecek var. Herkese uygun olan bir gün ayarlayalım, önümüzdeki hafta yapalım iftarımızı.

gelirim tarih uyarsa.... formalarda bi gelisme varmiydi ? konudan koptum da, kusura bakmayin ;)

Haftanın her günü uygunum .. herkes uygun oldugu tüm günleri yazsında arkadaslar önümüzdeki hafta içi düzenleyelim

erken haber verilirse 22 ağustos pazar- pazartesi - salı-perşembe- cuma - cumartesi uygunum.

Bu akşam antares falan diycem ama ,yavaşşş diye bir ses gelebillir behaftaya cuma gibi geri dönüyorum ama tekrar 1 haftaya kalmadan geri İstanbula döncem ...Bugünlerde olursa çok iyi olur

iftara bende gelirim :D pazar günleri uygunum diğer günlerde uymaya çalışırım :D tatilden döndüm işe başladım hafta içleri ve cumaertesi günü işten çıkma saatim belli olmuyor ama uymaya çalışırım.

@Hacı Murat ŞAHİN

Hafta içi hemen hemen hergün müsaitim. Bir aksilik olmazsa perşembe bana da uyar. Ama iş çıkışı Antares'e yetişmem çok zor. O yüzden Ankamall daha çok işime gelir. Eğer herkes için uygunsa Ankamall olsun buluşma yeri.

Perşembe günü uygun olan - olmayan yarın sabaha kadar yazsın da kesinleştirelim, mümkünse de başka bir gün önermemeye gayret edelim zaten 4-5 kişi olumlu yazmış bile. Son güne kadar muallak kalmasın konu, Görkem'in tepesi atmasın yine.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Geri