Scudo Sports

Ani'den Çıktık Yola! (Rize – X.Bölüm)

Kevsercim paylaşımınız için çok teşekkürler.
Harika fotoğraflar ve harika grup. Takip etmeye devam ediyoruz.
Yağmurdan hiç hoşlanmasamda böyle güzelim manzaraları görmek için vallahi değerdi...
Kankama, Murat'a ve sana sonsuz teşekkürler.

Sevgiler...

Scudo
@kudu

KevSer Hanım ın müthiş gezisi aracılığı ile dünyamızın eşsiz güzelliğini çok güzel ifade ettiniz Hocam:)
"Yaşasın Pedallama tutkusu!!":p
İyi forumlar

bmx- rider 07 bisiklet dostum
esas olayı kevser hanım ve ekibi yaşadı bana ise görüntüleri seyretmek kaldı galba allahın sıcağında hem antalyanın dağlarına (tenmuz ağustosda ) hemde gerçekten gizemli bir yerolan yukarı kavrunu keşfetmek kaldı apaçi robocop bol pedallar

kevser ablacığım(hem yasımdan hemde yazılarınızdaki sıcaklık ve samimiyetten dolayi böyle hitap etmek istedim)
yazılarınızı okurken her sonunna geldiğimde sanki roman bitirmis gibi bi hisse kapılıyorum ve tabi bilemem ama bu tarz bi anlatımla kitap çıkarsanız heralde önema asar herkesin okuması içinde yakasına yapışırım artık düşşünün ne kadar güzel yazı yazdğınızı...
gezileriniz gercekten mükemmel ve can çektirici sürekli bende orda olsaydım simdi diyorum o doğayı görünce...
bir çok yer gördüm ama hepsi ege veya akdenizdi diyer taraflar hiç ilgimi çekmemisti sayenizde karadenizin ne kadar muhtesem olduğunu gösterdiniz... umarım ileride bende böyle boyuttu bi gezi ypabilirim umarım aramızda sizinki gibi bi bağ olan arkadaslarla gezi yaparım hepinize çok teşekkür ederim buraları görme fırsatı verdiğiniz için...
bu muhteşem gezilerinizin devamı dileyiyle....

zeki alper bisiklet dostum çooooooooooooooooooooook teşekkür ederim apaçi robocop

@gvenc_mtb

Çok gençsin henüz ancak bu tarz geziler yapmanız için engel teşkil etmiyor. Yanına bir büyüğünü de alarak önce daha güvenli, merkezi yerlerden başlayarak turlar yapabilirsin. Yaşın ilerledikçe kazandığın tecrübe ile sen de bizim gibi şehir dışında turlar yapabilirsin.

Ne mutlu bize Türkiye'den çeşitli köşeler gösterebildiysek, sevdirebildiysek ve siz bunların farkına varabildiyseniz...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Merhaba.
ArkadaŞlar SÜper Bİr Gezİ OlmuŞ.neden Ben Yokum Dİye Çok İÇerlendİm.gerÇekten Elİnİze SaĞik.ayaĞiniza SaĞlik.

kevser hanım gezinizi geç görmüş:eek: olmama rağmen çok beğendim gezi ve fotoğraflar harika sunumsa muhteşem olmuş emeği geçen,katılan tüm arkadaşlara ve en başta size teşekkürler!:in:

kurban olduğum Türkiye m ne güzelsin.

arkadaşlar ellerinize sağlık göresel bir şölen yaşattınız.Süperr

teşekkürler süper bi gezi olmuş hep hayalim motorbisiklet alıp karadeniz turu yapmak trabzonda 5 sene okumamdan dolayı heryerini gezdim karadenizin tabi bu kadar resim çekmek nasip olmadı inş. bizede nasip olur bisikletle veya motorbisikletle karadeniz tuu yapmak.

paylaşım için teşekkürler birinin ağzımı kapatmasını bekliyorum ağzım açık rahat 2-3 kere tekrar tekrar resmleri hatim ettim. hatta bi ara ordaydım teşekkürlerr ;)

Baya bir fotoğraf var, işin güzel yani hepsi güzel ve kaliteli. Eksik çıkan fotoğraf yok. Geziniz de güzel olmuş.. :)

resimler tek kelime ile bir harika.bu güğzel paylaşım için teşekkürler...

Bir abimin tavsiyesi ile üye olmuştum Bisiklet Foruma. Nedense hiç girmiyordum. Şimdi neler kaçırdığımı fark ettim. Bundan sonra müdavimiyim.
Kevser hanım sıkılmadan izlediğim, okuduğum bir gezi. Resimlerde harika. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

Geri