Scudo Sports

Ani fren tecrübeleriniz

Ben yaklaşık 6-7 aydır baradine pabuç kullanıyorum hiç ayar falan yapmadım ilk gün taktığım gibi duruyor alıştım artık yaklaşık 15km hızla giderken taksinin kapısı açıldı çok yakındı bana 1 metre falandır.Artık refleksmi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum hiç panik yapmadan direk ön freni sıktım ama sakince ne arka kalkı nede dengemi kaybettim ve çarpmaktan kurtuldum,(şu ana kadar turlarda deneme amaçlı kullandığım hidrolik diskli bisikletlere göre söylüyorum)hidrolik olsa kesin arka kalkardı.

Scudo
Agresif kullanımların vazgeçilmezidir ani frenler önemli olan arka tekeri kilitlemektense 2 tekeride kilitmeye yakın bir kuvvette basarsak frenlere sorun olmaz hatırladığım kadarıyla 3 4 kez düştüm ani frenden oda ıslak mermerde veya asvaltta eğlenmek için kilitliyordum arkayı bir keresindede buzda düştüm o an inanılmaz güzel neredeyse sürtünme kuvveti yok akıyon gidiyon

@bünyamin çetinkaya
Çok güldümiyimiş

@Sezer İmamoğlu
Buna sonuna kadar katılıyorum 50-60 km giderken aniden durmak imkansız.Durursun ama kendini yerde bulursunYada yavaş frenleyerek en az hızda çarpmak çözüm

@Lammarth
Yapacak bişey kalmayınca yavaş çarpmak iyi çözüm.Yada mecbur çözüm

Geri