Scudo Sports

Angara Roketi :)

@Hakan Yazman

Teşekkürler Hakancım ama seninkini göremedik halen? :rolleyes:

Scudo
@Salih Manavoğlu

Hocam çok teşekkürler ama bilmem biliyor musun ben de master kategorisindeyim. Merak ediyorum da senin bulunduğun yarışlar için de bu dileklerin geçerli mi? :D :D

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
Cok saglam bir makina olmus, bundan sonrasi icin kazasiz belasiz kullan:D
Xx'lerin housingleri de kisalttin mi tamamdir:in:

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
@Bora Alben

yav evet ama o iş gözümde büyüyor. Sen yaptın mı? ne gerekiyor bunun için?

@Güney Tuncer

Ben kendim yapmadim, senin de isinin ehli bir bisikletciye yaptirmani tavsiye ederim.
Benim operasyon 10dk surmustu, sonrasinda havasini bile almadik ve orjinal sealed haline gore bir fark da olmadi.
En kotu ihtimalle islem sirasinda sistem hava alirsa, performasta dusukluk yasarsin, o zaman da havasini almak gerekenbilir. Biraz uzun ve titizlik gerektiren bir islem.

Maşallah.Çok güzel görünüyor.Umarım ki bu paylaşımdan sonra bir daha sahibini üzerinden atmaz :) İyi günlerde kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle...

@Güney Tuncer

Bilmem miyim hocam, hatta yanlis hatırlamıyorsam bir iki sefer yarıştık bile fakat tanışma fırsatı bulamadik maalesef.. Bu arada tüm iyi düşüncelerim başta da olduğu gibi ( öne geçmediğin sürece ;):) ) aynı..

• Beğen
@Salih Manavoğlu

Burda bir çekişme havası mı görüyorum ne :D

inanılmaz bir bisiklet olmuş. resimler ayrı bir güzel zaten. Güle güle eskitmeniz dileğiyle

bol pedallı günler dilerim..

• Beğen
@Güney Tuncer

Scott scale RC 2010 kadro aldım güney abi 2011 xtr donanımla birleştirmek istiyorum Allah sonumu sonumuzu hayretsin :D

Geri