Scudo Sports

Android Telefon Onerileriniz

Kesinlikle nexus al derim android 4.4.4 destegi ilk nexusa geldi daha kimsenn bilmedigi android L nexus ta ileriye yonelik cihaz nexus 5tir

Scudo
Eğer bütçeniz yeterli ise Xperia Z1 Compact da işinizi fazlasıyla görecektir. Bir bisiklet sporcusu olarak Z1 kullanıyorum; boyutları haricinde hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür kendisi ile. Z1 Compact boyut açısından da daha rahat olacaktır sizler için.

Benim xperia ion'um gps uzun süre açık kalınca sürekli resetleniyor. O sebeple strava ve navigasyon kullanamıyorum. Z1 compact'da var mı öyle sorunlar?

@KaanG

Compact'ı bilmem de Z1'de yok öyle bir sorun. İstanbul - Şarköy arası hiç kapatmadan kullandım, bana mısın demedi. Peşinen ekleyeyim; 7000 miliamperlik Sony harici şarj cihazı kullanıyorum :D

yıl sonuna kadar z1 in takipçisiyim. akakçeden fiyatı 1000tlye yaklaşırsa alacağım. çok fena pusudayım :)

google, motorola'yı satın aldıktan sonra ilk işi MOTO G yi çıkarmak oldu.. 1gb ram + 16gb dahili hafıza + 2bin mah batarya.. youtube da 30dk suyun altında bekletiyorlar cihaz çalışmaya devam ediyor.. google'ın cihazı olduğu için direkt kitkat güncellemesi hazır.. tam bir fiyat performans ürünü.. tavsiye ederim

(link)

Nexus iyidir. Ancak bir şekilde Nexus almayacaksan tavsiyem Asus Zenfone5 olacaktır. F/P olarak ideal bir cihazdır...

• Beğen
Tepkiler: Latif Ç.
Geri