xperia z1 bisikletçi olduğunu varsayıyorum.
su geçirmez
dayanıklı
ısınmaz
canavar gibi telefon bu arada şarjı full kullanımda 1.5 tam günün altına düşmedi hiç. tavsiye ederim
@yasin çalış
Xperia z1 cok pahalı nexus 4 16 gb iyi bir secim olacak gibi 949 liraya taksit olmamasi en kötü olan tarafi bu alanda bile kısıtlamalara acik bir ulkeyiz malesef
Sony Xperia S kullanıyorum, gittigidiyorda 700 küsür tl, kamerası muhteşem, dış görünümü fena değil, şarjı normal kullanımda 1 gün gidiyor. Sağlam bir telefon yapı olarak , s4 miniye göre bence fiyat ve fiyat/performans olarak daha üstün
ne alırsan al kardeşim ama ram i 1gb civarı olursa ve dahili hafızası da birkaç gb dan aşağı olmazsa rahat edersin çünkü uygulamalar normal durumlarda dahili hafızaya yüklenir ve android kullanınca epey bir uygulama yüklersin.
600 - 800 civarında telefon bakıyorsanız kesinlikle piyasadaki en iyi telefon nexus 4
ben google marketten almıştım bundan 1 yıl önce,son parti ve beyaz olanı.
hala idda ediyorum şuan piyasadaki en hızlı telefon.
kameradan süper birşey beklemeyin.
ben 3g açık konum kapalı 2 gün çok rahat kullanıyorum.
(günde 5-10 konuşma saat başı medya kontrolü ile )
ayrıca nexus versiyonla ölmez haberiniz olsun.
samsung lg sony vs telefonlar 2 yıl için yapılır.satış politakası gereği.
2 yıl sonunda çıkan versiyon telefonunuza artık sattırmaya yönelik olur.
Başıma geldi.note 1 kullanıyordum ilk çıktığından aldım.
Gingerbread ve Ice Cream Sandwich versiyonlarında rahat rahat çalışırken Jelly Bean'de artık alet yetişemez oldu.
Markası modeli ne olursa olsun ramı minumum 2 gb olsun. Cihazı serii bir şekilde kullanıyor iseniz yoğun olarak nete takılıyorsanız oyun vs. bence 2 gb ram şart . tabiki de 1 gb vs. ramlıde iş görür ancak beklemeler kasılmalar çalışmayı durdudu hataları vs. bi yerden sonra yetersiz kalıyor.
otg ' lik en işiniz var onuda çok anlamış değilim.
otg ile telefon harici hard disk veya kablosuz klavye vs bağlarsınız.
pcye bağlamadan bir sorunda yaratmaz.
zaten kendi sadece meyda üssü olarak kullanılabiliyor usb seçeneklerinden.
note kullanırken otg kablom vardı hayatımda 1 kere lazım olmadı..
nexus batarya açısından üzmez.
ben 2 gün kullandığım biliyorum.
daha 2gün önce 3g'den hd 2 maç izledim yolcukta iken.
şarjı %70den %30a anca indi..
@Özgür A.
Benimde aklıma gelen en ciddi sorun arka kapak acilamaz olmasi samsung ta en guzel yani hersey cikarilabilir s2 de arka kapak lens cami bozuldu kendimiz 15 tl ye aliexpress ten degistiriliyor nexus ta servisten baska cozum yok oda ekstra bir meblağ demek oluyor batarya konusunu aslında pek sıkıntım yok 2 senelik s2 full nette 3G ile 5 saat gezinebiliyor 8 saat kesintisiz gps baglantisi(test ettim) buda ust duzey telefonlara esit gibi birsey(testlere gore konusuyorum) bataryada harici depodan baska cozum yok suanda
Nexusun cok dezavantaji oldugu gibi cok avantaji var bu hafta alacagız insallah
Lg G2 ye karar verdik biraz uçuk fiyat ama 4 sene kullancaz artik ileri donuk alalim dedik İnceleme paylasabilirim bisikletin ruhuna aykıri olsada herkeze tesekur ediyorum yazan yazmayana