Scudo Sports

Anakartı değiştirdim yardım

ramazanedis

Daimi Üye
Tepki
55
Bisiklet
Salcano
Anakartı değiştirdim windows mavi ekran hatsı veriyor format atmak istemiyorum (önemli programlar var) yani windows anakartı tanımıyor acil yardım

Scudo
Donanımlar birbiriyle uyumlu mu peki? Anakartı alırken alırken özelliklerine dikkat etmişsinizdir gerçi ama yine bir sorayım.

Bilgisayar resetle F8 ile güvenli modda başlatmayı dene hala mavi ekran hatası alıyormusun.

anakartı değiştirdiysen mutlaka yeni sistem yüklemelisin. belki eğreti şekilde çalıştırabilirsin fakat hiçbir zaman düzenli ve normal çalışmayacaktır. yeni anakartın kuzey köprüsü, güney köprüsü vb çipsetleri farklıdır muhtemelen ki bunların çoğu sürücüsü windows tarafınan sistem kurulurken yüklenir.

bios ayarlarından cd öncelikli başlatmayı seçip windows cd ile açılış yapmayı dene. Açılan pencerede windows kurtarma onarma bölümünü seçip format atmadan açmayı dene. Windows çalışırsa anakart cd ile yüklemeni yaparsın.

yorumlar için teşekürler format attım

Anakartı değiştirdiğiniz de işletim sistemi ile ilgili koordine çalışan bazı anakart sürücüleri de değişmesi gerektiğinden bu hatayı alıyorsunuz windows işletim sistemini komut satırı yardımıyla güncelleyebilirsiniz bu çok zor ve karmaşık bir işlemdir kolay olarak yeniden sistem kurabilirsiniz eski dosyalarınız diskinizi formatlamadıgınız sürece silinmez...

Geri