Scudo Sports

Anadolu yolcuları

WhatsAp grubuna alırmısınız, maltepe de otuyorum yol bisikleti kullanıyorum çok performanslı degilim ancak zamanla olacağımı düşünüyorum :)

Scudo
@Atas Selamlar. İnstagram ve strava'dan planlanan sürüşleri takip edebilirsiniz. Whatsap'a sürüşler esnasında alıyoruz :harika:

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@BerkEvren watsap gurubuna en az 3 aktiviteye gelen arkadaşları alın seçici olun, hatta son 2 ay geçerli mazereti olmadan turlara gelmeyen arkadaşları guruptan çıkartın, turlara gelmek istediği zaman yeniden alırsınız. Bu da guruptaki insanları belki turlara daha aktif katılmaları için yönlendirebilir.

Uzun zamandır yazmamışız buraya. Güzel bir amaç için hortlatayım konuyu...
Instagram üzerinden öğrenci arkadaşlarımız için bir kampanya hareketi başlattık. Katılmak veya paylaşmak isteyen herkesi bekleriz:

Tüm bisiklet severlere çağrımızdır ?
Artık kullanmadığımız, temiz ve kullanılır durumda bisiklet kıyafetlerimizi, bu sporu yapan ve ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Her hafta bu duyurumuzu yenileyip yeni formalar paylaşmak hedefimiz.
...
Sizden istediğimiz şey çok basit. Bu iyiliğin yayılması için bu gönderiyi beğenmeniz, bisikletçi arkadaşlarınızı etiketlemeniz ve takipte kalmanız... Bol bol paylaşmanıza da hayır demeyiz?
...
İyilik yaparken de öğrenci kardeşlerimizi mahçup etmemek adına talip olduğunuz ürün için mesajla iletişime geçmenizi rica ederiz.

Bu duyarlı ve Bisiklet sporu yapan genç veya durumu iyi olmayan arkadaşlarımıza yapılan bu desteğe kayıtsız kalmak elde değil, tebrik ederim zarif ve güzel bir hareket ?????? Tüm desteğimiz ile Anadolu Yolcularının yanındayım, tüm arkadaşlarımızdan da aynı duyarlılık ve özveriyi beklerim?

bu güzel harekette , bende çorbaya bir tuz ekledim :)

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Selam, alımlar hala devam ediyor mu?

Geri