Scudo Sports

Anadolu yakası Kadın bisiklet grubu

@FelixTheCat tayt konusu onemli bir konu . sizin , bisiklete ve ustunde harciyacaginiz zamana olan sevginizi/isteginizi yada nefretinizi ortaya cikartabilir. :) o yuzden mumkunse kaliteli bir urun tercih etmenizi tavsiye ederim. Castelli , Santini yada Craft markalari gibi. Ayrica , sele seciminin de cok onemli oldugunu ifade etmek isterim.

Scudo
@a.valverde 2 tane sele var, biri silikonlu diğeri de ince bi sele. Dikkat etmem gereken neler var bahsederseniz sevinirim.

@FelixTheCat sele seciminde onemli olan kemik yapiniza uygun olan bir seledir.
Sitbone (oturma kemiği), bir yere oturduğumuzda yere en yakın olan ve bütün vücut yükümüzün bindiği 2 adet kemik uzantısının adı. Bu kemikler her insanda aynı aralığa sahip değil, vücut yapımıza göre bu kemiklerin arasındaki aralık ta değişmekte. Ve bu kemikler aslında düşündüğümüz kadar büyük değiller.
“Bir selenin anatomimize uygun olması için gereken kıstas ise yumuşaklığı, sertliği veya iç materyalin sünger, jel olması değil. Tek kıstas, sitbone ile selenin genişliği arasındaki uyum.”

bununla ilgili sitedeki konulara da bakabilirsiniz.
Sele seçimi

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Neden performansı kafaya takıyorsunuz ki bence bayanlar bu sporda erkeklerden daha şanslı genelde bize göre minyon yapısı olması dolayısıyla ;55 kg bir bayan 70 kg bir erkekden tabiri caizse dağ keçi gibi yokuş çıkacaktır :)

Neden performansı kafaya takıyorsunuz ki bence bayanlar bu sporda erkeklerden daha şanslı genelde bize göre minyon yapısı olması dolayısıyla ;55 kg bir bayan 70 kg bir erkekden tabiri caizse dağ keçi gibi yokuş çıkacaktır :)
Katılmıyorum çünkü 70kg bir erkek 55kg bir kadına göre epey güçlü olacaktır. O gücü değil 15, 30 kilo anca kapatır.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@gyunbie kondisyona bağlı illa böyle olur demiyorum zaten.

• Beğen
Tepkiler: gyunbie
Konuyu canlandırmış olucam fakat uygun bir bölüm bulamadım. İstanbul anadolu yakası kartal pendik civarında hafta içi Yol bisikleti kullanıcıları var mı grup olarak? Yeni yol bisikletine geçiş yaptım ve antrenman yaparak kendimi geliştirmek istiyorum fakat tek başıma tempo yakalamakta zorlanıyorum. Kondisyon olarak yerlerdeyim hafta içi sürüş yapanlara katılmak istiyorum

Geri