Scudo Sports

Anadolu yakasi Caddebostan sahil

Ben bu aksam is yerimde kalmam gerektigi icin sizlere eslik edemeyecegim.Gidenlere iyi eglenceler dilerim.

Scudo
hareket tam zamanında mı oluyor
az gecikenlere ceza mı kesiliyor?

@outoftune

az gecikme yapan arkadaşlar , gecikmiş olduğu süre kadar tek tekerlek üzerinde bekliyor.. Ceza bu...:D

Şaka şaka....
Geçen hafta bende ilk kez katıldım. 20:30 civarı herkes ordaydı. O saattede harekete geçtik..Bizden sonra gelen oldumu bilemiyorum....

@outoftune

Geç kalacaksan Albeni , metro , çokonat vb. şeyer ile gelmende fayda var

.)

raconu bilmediğimizden arkadaşla biz bi koptuk gittik küçükyalı'ya doğru. ama çok keyifliymiş çete halinde gezmek :) gelirim bundan sonra da. bizi bekleyen o 21 kişiye kusura bakmayın diyorum :)

21 'den de fazlaydı sanırım. Çünkü baya bir kalabalıktık.

bana da öyle geldi
ilk defa geldiğim için bir bisiklet sürüsüni hızlıca sayabilme özelliğim yok daha :))

bostancı'ya giderken bir ara 24 kişiye çıktı, ama bunların 20'si filan avşar'da oturma aşamasına kaldı.
bunu biliyorum çünkü teyzem yüklü bir çek aldı.

Arkadasim Tolga'nin bisikletindeki pedallar kirildigindan dolayi mecburen bostancidan geri donduk.Gezi zaten onun icin cok yorucu olacakti.Gelmeyi cok isterdim ama olmadi.

bazen işe bisikletle gidiyorum, önümüzdeki hafta büyük ihtimalle işten çıkar çıkmaz size +1 katılırım.. :)

@1cacti

Cocuklardan kasit?20 nin altini gormedim ama gelemez diye bir ayrim olacagini sanmiyorum

Arkadaşlar hakikaten kimsenin nick'ini hatta ismini bile bilmiyorum ama bugün içine cam girip de patlayan lastiğimin tamiri için elidnen geleni yapan herkese teşekkür ederim. çıkarılan dersler ise şöyle:

1. yedek iç lastik şart
2. ince subap'ı şişirirken ve dde pompayı çıkarırken max dikkat gösterilip iğnenin kırılmamasına dikkat gerekli.
3. pompa taşımak adamı öldürmez.
4. yedek iç lastik yoksa bile yama takımı olmalı mutlaka.
5. yardıma muhtaç bir bisikletçiye yardım elinizi uzatmaktan çekinmeyin, bana yardım edildi bugün çok mutlu oldum, siz de başkalarını mutlu edin.

Geri