@Bisiklet sever 93
Adem dualı ile bu etapta yaptığımız idmanda göçbeyli köyünün çıkışındaki tabeladan şile tabelasına kadar durmadan bastık,adem genç adam çok sıkı gitti,aramızda 4 dakika fark oldu,dönüştede 6 dakika fark oldu,gidişte iniş ve çıkışlar var 14 km ,şile tabelaya vardığımızda 15 dakika mola verdik,aynı yerden 14 km gene durmadan göçbeyli tabelaya vardık,dönüşte o gördüğün adına hayl hitler rampasini durmadan çıktık,adem önde idi,bu hitler rampasına gelmeden çok sert 17 eğimlerde durmadan gittik burası aynen cehennem yoludur,bu rampa 200 metreden azdır ama sonu yüzde 23 eğimdir,buraya gelene kadar gerek adem ile gerekse kartepe bisiklet takımı ile bu etapta çok idman yapılmıştır,2009 senesinden beri,burayı 2007 senesinde keşfettim forumada üye değildim,burda çok fazla yol bisikletci idman yapmaz,esas eğimde gelişmek isteyenler bu etapta bence çalışmalı, bu pazar hava iyi olur ise ferdi çalışacağım
151652 dosyayı görüntüle
Sonda yüzde 23 duvar buraya gelene kadar 17 eğimler ile boğuşuyorsun asla durmadım adem ile
151654 dosyayı görüntüle
Eğim eğim üstüne
151660 dosyayı görüntüle
Gene bir çalışma kartepe bisiklet takımı 17 egimler
151662 dosyayı görüntüle
151663 dosyayı görüntüle
Kartepe bisiklet takımı tam kadro
151665 dosyayı görüntüle
Kerim cehennem rampasi önünde,
(link)
Idman yeri,,,,,,gidiş ve dönüş
Kısa mesafe güçte dayanıklılık idman genel topiği 48-64 km
Konu ile ilgili link,,,,,.
151668 dosyayı görüntüle
151670 dosyayı görüntüle
Farklı bir etap.eğim çalışması,başıbüyükte mola
151671 dosyayı görüntüle
Çamlıca egimleri
151672 dosyayı görüntüle
Mola,,,
151674 dosyayı görüntüle
Farklı diğer etap sıkı egimler,,,,,,,kurt doğmuş köyü
151675 dosyayı görüntüle
Ömerli eğimi
151677 dosyayı görüntüle
(link)
Ölüm rampaları,,,,,,,

Yarın yunus dostum ile ömerlide buluşacağız,
Sabah 07.00 çıkış yaparak,direk dudullu,09.00 'da ömerlide olacağım
Non stop pedal,,,,,
32 km durma olmayacak,saat tutulacak,
Yunus direk şile ordan ağvaya basacak,
(link)
Gelsin bakalım şile eğimleri,
06.30 çıkış
153018 dosyayı görüntüle
32 km ,,,,
06.30 çıkış
5 adet eğim
4 'u uzun
Varış
07.45
1 saat 15 dakika
153019 dosyayı görüntüle !!!
Yunus avrupa yakadan uçarak geldi
153020 dosyayı görüntüle
!yunus aynen ağva dedi ve uçtu
Her ct pazar,peloton ıstanbul,bostancı nero kafe önünden start almaktadır, [ saat 08.00 ]gran fondo yarışlarına girmek isteyenlerin 80 km 'lik iki molalı [ kısa süreli ]etapta idman yaparak yarışlara hazırlanabilirler,kaptan volkan kurdoğlu önderliğinde ekip tam bir disiplin içinde çalışmaktadır,grubun en yaşlı üyesi olarak onlar ile bir kez idman yaptım,ve şunu gördüm peloton kişiyi geliştirir,
Ilkbahar yaz peloton ıstanbul ile az eğimli düz etap çalışmalarına katılacağım ,ilgilenen yol bisikletlilerin dikkatine sunulur.