Scudo Sports

Anadolu yakası 28 km non stop kış idmanları başlıyor...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Abi soru saçma gelebilir ama aklıma geldi şimdi :islik: Rampa çıkarken kaç sn/dk tempo tutup ayakta pedallayabiliyorsunuz ? (sorum genel). Rampa eğimine göre değişebilir bu iş ama bunun bir tekniği var mıdır?

Scudo
@isosel

Istanbulda ,ideal tepe köprüsünden sancak tepe tam 10 km,34 dakikada bitirdim ,asla durmadım,önce inişler sonra düz yol akabinde bir tırmanış başlıyor ve bitmiyor,hele hele son 300 metre yüzde 23 eğim ,duvar resmen,rekorum 34 dakika ,saat 06.15 çıkış yaptım ve saat tuttum,hep saat tutarım,ama bir eğim varki ,ora fena küçük bebek eğimi 4 mola yaptım,3-4 dakika durdum,sağdan bodoslama mecburen ,çünki araç var ,erken saat gitmek lazım ,önce 20 dakika ısınma yapmak gerekiyor,küçük bebek eğimi çapraz alınır ise iş kolaylaşmakta değil ,bayağı zor ora,

Başka milli felaket 28 km ,göçbeyli bıçkıdere göçbeyli varki aman allah yani,
Ilk 14 km ,41 dakika durmadan ,iniş ve çıkışlar,ikinci 14 km dönüş aynı,acaip sert 17 eğim,
Yanlız burada araç yok ,kışın tabi ,ilkbahardada yok okullar açılınca millet piknikte,
Sağa doğru sert dönen 17 eğimi ,aynen soldan alarak ayakta tırmanıyorum,
Böylelikle sağ tarafın sert eğiminden yırtıyorum,tabi karşıdan araç gelip gelmediğini kontrol ediyorum

@Kudret Kurtcebe abi baya tempo tutuyorsunuz anlaşılan, o eğimleri gördükten sonra düz yolda tempo tutarken ya da rampa inişi sırasındaki keyfi kolay kolay başka yerde bulamaz insan.

@isosel

Son 2017 gran fondoda ,53 km 'de 60 mastırda 33.4 ortalama yakaladım, altın madalya geldi,diyebilirimki,gerek 10 km tırmanış kısa mesafe eğim çalışmaları,ve de göçbeyli bıçkıdere göçbeyli 28 km durmadan basış bana yaradı,sadece ilk 14 km sonra 15 dakika mola yapmış idim ,

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi, sürekli kendi kendine yazıyormuşsun gibi oluyor. Denizli' de yaşamasam seve seve katılırdım. Sözüm olsun, yolum düşerse kiralık bisikletle de olsa katılacağım :harika: pedalın düz bassın.

@Mustafa Zeybek

Valla mustafa bu konu performans konusu,ve forumda anadolu yakadan gelen yok,etap göçbeyli bıçkıdere göçbeyli ora zati 28 km bunun üstüne km ekleyince ederi,100 'ü geçiyor,

@Kudret Kurtcebe Gel abi Avrupa' ya. Bizim de Devebağırtanımız, Dallas eğimimiz var. Selimpaşa yaparız. Ovayenice köy kahvesinde çay simit yaparız.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@trainspotting35

Yav şimdi ne var ,şu köprüyü artık açsınlar sevmediğim olay ,o gemiye bisiklet ile binmek,artı 10 lira yol parası,ayıp yahu ,ben bedava geçmek istiyorum birinci köprüden ,valla bunun için sırf ıstanbul valiliğine çıkacam süresiz izin isteyeceğim,bir kere daldım köprüye, aşağıda yaya geçişi var, gayet emniyetli.

Anadolu yaka,
Yaklaşan mart ayı dolayısı ile göçbeyli bıçkıdere göçbeyli etapta durmadan basacaklar ile irtibat bu konu,toplam km ,100 'ü geçmektedir,
Bostancı nero kafeden hareket ile ,sahilden kartala,ordan sanayi caddesinden kartal yakacık,ve aydos güneyden viaport pendik yapılacaktır,pendik viaporttan, çıkış noktası olan göçbeyli köyü olacaktır,ve bıçkıdere 'de 3-4 dakika mola olacaktır ,dönüş göçbeylidir,anladığım kadarı ile katılım yok,bu nedenle etap çalışması tek olacak ,neticeleri paylaşacağım,

Selamlar ,

çekmeköy civarında düzenli antrenman yapan var mı ?

@Cansın CANDAŞ

Bostancı çıkış ordan göçbeyli bıçkıdere göçbeyli etapta 28 km durma yapmadan daha önce idman yapmış idim bu etapta fazla araç yoktur ,bu nedenle mart ayında burada olacağım keza nisan ve mayıs ayları,

Etapta çok sert eğimler vardır,28 km ,düz yol değil,gidiş ve dönüşte sert eğimler,bura 40 km'ye bedeldir ,adem dualı ile yaptığımız idmanda ,ilk 14 km 'yi durmadan 41 dakikada,dönüşte aynı 14 km'yi 46 dakikada aldım ,çok kısa mola yapılmış idi[ oda bickidere tabelada duruldu ],bu etapta pek çalışan yoktur,burda çalışmanın bedeli bana ,2017'de ,altın madalya olarak dönmüştür

4 ağustos 2018 ,uludağ performans tırmanışı,

Ağustosa şimdiden ayar çekerek nisan ayında idmanlara başlayacağım hedef belli olmuştur,uludağ 35 km eğim,ilgilenenlerin dikkatine sunulur,bostancı çıkış ve kartaldan yukarı aydosa ordan viaport pendikten göçbeyli köyü,
Idman yeri göçbeyli bıckıdere göçbeyli olup 28 km 'dir
Ilk 14 km durma yok,mola 3 dakika dönüş aynı 14 km ,toplam etap km olarak 100 'ü geçmektedir

151611 dosyayı görüntüle

Idman etaptan kareler,bıçkıdereden göçbeyliye doğru ,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Aynı rota ve aynı fotoğraf Cyclist Tr'nin bir sayısında da vardı. Merak ettiğim rotalardan biridir.

Maşallah valla Kudret abi.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi o ne biçim yokuş ben o yokuşu çıksam 3 gün yerimden kalkamam abi sana helal olsun bide hiç durmadan çıkıyorsunuz vallaha hayretle size bakıyorum o_O

@Bisiklet sever 93

Adem dualı ile bu etapta yaptığımız idmanda göçbeyli köyünün çıkışındaki tabeladan şile tabelasına kadar durmadan bastık,adem genç adam çok sıkı gitti,aramızda 4 dakika fark oldu,dönüştede 6 dakika fark oldu,gidişte iniş ve çıkışlar var 14 km ,şile tabelaya vardığımızda 15 dakika mola verdik,aynı yerden 14 km gene durmadan göçbeyli tabelaya vardık,dönüşte o gördüğün adına hayl hitler rampasini durmadan çıktık,adem önde idi,bu hitler rampasına gelmeden çok sert 17 eğimlerde durmadan gittik burası aynen cehennem yoludur,bu rampa 200 metreden azdır ama sonu yüzde 23 eğimdir,buraya gelene kadar gerek adem ile gerekse kartepe bisiklet takımı ile bu etapta çok idman yapılmıştır,2009 senesinden beri,burayı 2007 senesinde keşfettim forumada üye değildim,burda çok fazla yol bisikletci idman yapmaz,esas eğimde gelişmek isteyenler bu etapta bence çalışmalı, bu pazar hava iyi olur ise ferdi çalışacağım

151652 dosyayı görüntüle

Sonda yüzde 23 duvar buraya gelene kadar 17 eğimler ile boğuşuyorsun asla durmadım adem ile

151654 dosyayı görüntüle

Eğim eğim üstüne

151660 dosyayı görüntüle

Gene bir çalışma kartepe bisiklet takımı 17 egimler

151662 dosyayı görüntüle

151663 dosyayı görüntüle

Kartepe bisiklet takımı tam kadro

151665 dosyayı görüntüle

Kerim cehennem rampasi önünde,

(link)

Idman yeri,,,,,,gidiş ve dönüş

Kısa mesafe güçte dayanıklılık idman genel topiği 48-64 km

Konu ile ilgili link,,,,,.

151668 dosyayı görüntüle

151670 dosyayı görüntüle

Farklı bir etap.eğim çalışması,başıbüyükte mola

151671 dosyayı görüntüle

Çamlıca egimleri

151672 dosyayı görüntüle

Mola,,,

151674 dosyayı görüntüle

Farklı diğer etap sıkı egimler,,,,,,,kurt doğmuş köyü

151675 dosyayı görüntüle

Ömerli eğimi

151677 dosyayı görüntüle

(link)

Ölüm rampaları,,,,,,,:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Yarın yunus dostum ile ömerlide buluşacağız,
Sabah 07.00 çıkış yaparak,direk dudullu,09.00 'da ömerlide olacağım
Non stop pedal,,,,,

32 km durma olmayacak,saat tutulacak,
Yunus direk şile ordan ağvaya basacak,
(link)

Gelsin bakalım şile eğimleri,
06.30 çıkış

153018 dosyayı görüntüle

32 km ,,,,
06.30 çıkış
5 adet eğim
4 'u uzun
Varış
07.45
1 saat 15 dakika

153019 dosyayı görüntüle !!!

Yunus avrupa yakadan uçarak geldi

153020 dosyayı görüntüle
!yunus aynen ağva dedi ve uçtu

Her ct pazar,peloton ıstanbul,bostancı nero kafe önünden start almaktadır, [ saat 08.00 ]gran fondo yarışlarına girmek isteyenlerin 80 km 'lik iki molalı [ kısa süreli ]etapta idman yaparak yarışlara hazırlanabilirler,kaptan volkan kurdoğlu önderliğinde ekip tam bir disiplin içinde çalışmaktadır,grubun en yaşlı üyesi olarak onlar ile bir kez idman yaptım,ve şunu gördüm peloton kişiyi geliştirir,
Ilkbahar yaz peloton ıstanbul ile az eğimli düz etap çalışmalarına katılacağım ,ilgilenen yol bisikletlilerin dikkatine sunulur.

Bu Kurtdoğmuş köyüne ve ilerisindeki göle MTB ler ile çıkmıştık Pendorya tarafından başlangıç.20140322_113857.jpg 20140322_120523.jpg 20140322_120538.jpg 20140322_120707.jpg 20140322_123129.jpg 20140322_123135.jpg

@Çetin ŞAHİNÖZ

Güzeldir oraları, 2010 'de göle gitmiş idik ,o vakitler scott scale 30 mtb vardı ,ayrıca tam karşısında araba yarışlarının yapıldığı,20 km 'lik gidiş ve dönüşü olan offroad yol vardı tam mtb cenneti orası halende öyle

(link)

Tam o noktayı gösterirken giriş offroad yol,,,

(link)

Gölde yıkanmış idi karbon,,,,,hey gidi günler

@Kudret Kurtcebe Dönüşte tarif edilen yolu izlemeyip dağ yolundan gidelim dedik 5-6 kere ağır eğimli iniş çıkışlara daldık suyumuz çıktı. Sonradan asfaltı bulunca öpecektik neredeyse :)
Bide üstüne 4-5 köpek takıldı ama uzaktan fark edip hızımızı almıştık neyseki yetişemediler.

Sondan ikinci fotoğraf inip çıktığımız eğimler, son fotoğraf ise eğimleri bitirdikten sonraki halimiz. Bisikletten inmek için bacağımı kaldıracak mecalim kalmadıydı:komik:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri