Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Scudo
@Ozan Güner

kurtdoğmuş seni bekliyor bu pazar saat 08.30 bostancı çıkış istikamet kurtköy pendik sapaktan cehennemin yolu toprak yol çatlamış zemin,
altında cyclo cross var hakkını vereceksin artık..

@Kudret Kurtcebe

abi pazar günü detaylı konuşuruz.

@Erkan Közen

orayı unut erkan şile yok çıkış bostancı saat 08.30 kurtköy pendik sapaktan kurtdoğmuş offraod cehenneme hoş geldin ....
:in:

@adem dualı

adem tavşanlı tam senlik burayı kaçırma derim seni gene beklerim saat 08.30 da bostancı rahat yetişirsin ..7 temmuz ...

@Kudret Kurtcebe

tavşanlı yı çok duydum da bir gitmek nasip olmadı. 7 temmuzda sağlam tavşanlı etabında tavşanları yedikten sonra:D 1 aylık duraklama dönemine gireriz. 7 temmuz son ve sağlam tur olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Bugsbunny

ogün burada senin borun öter bunu biliyorsun ...

:in: evet saat 08.30 bostancı çıkış ezelim kurtdoğmuş offroad 'u..

@adem dualı

valla adem bunu yapalım 7 ağustosa kadar bi olay olmaz bu ağırları gebertelim derim 30 haziran kurtdoğmuş ve 7 temmuz tavşanlı sonra bir ay dinleniriz...

9 km lik cehennemin yolu bizi bekliyor 28 jant ile gireceğim amortisör yok 700 x32 stabilize -toprak teker ,saf oksijen ,no karbonmonoksit ,bura çok yapılacak ve tavşanlıda artık etaplar araç gürültüsünden uzak olan mekanlar olacak..https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/248403_214628678569714_8028008_n.jpg

@Bilal Demir

merhabalar dediğiniz gibi karaburun yolu istanbul içinde bir yol bisikletçisi için bulunmaz nimet niteliğinde...kaymak gibi akıp giden yol çok tatlı rampalar,rampadan tam yorulduğunda inilen yokuşlar süper.. + olarak yolun emniyet şeritleri geniş...ben dün esenler çıkışlı karaburuna gittim geldim totalde 140 km falan özellikle haftaiçi ideal bi rota..

@dogan_69

eminim oksijenide temizdir artık karbonmonoksitten araç gürültüsünden kaçmak lazım ..bu etaplarda kısa mola anlayışı ve tempolu sürüşler daha farklı olurda genede sıcak aylarda dikkat etmek lazım bilal erken çıkmak ile çok iyi yapıyor yalnız bizim offroad a ulaşmamız 40 km sonra olmakta ve mecburen adem dostumuzu bekleyeceğiz saat 08.30 da bostancıya gelecek karşıdan ,
vapurlar yatıyor pazarları ,
gidiş hızlı olmayacak sadece 9 km lik offroad da sürat söz konusu olacak orada zamana karşı bir sürüş anlayışı olacak tabi saat tahminimce 11.00 olur yani sıcağa yakalanacağız 9 km boyunca epey ter atacağız ama sonunda taşdelen su merkezinde bedava su var hatta kafa bile yıkadım orada ...

anadolu yaka etaplar

1- kurtdoğmuş offroad ,,,,,
kış aylarında etap farklı olacak dudullu çıkış -bıçkıdere -taşdelen su merkezi ve kurtdoğmuş offroad ve aydostan teme
yaz aylarında bostancı çıkış pendik kurtköy bağlantısı ve kurtdoğmuş offroad göçbeyli viaport ,aydostan teme..
3- istanbul dışı, sonbaharda tavşanlı yaz aylarında da tavşanlı ...
4- sonbaharda şile -darlık
5- sonbaharda şile ulupelit

pedalşörler

1- adem dualı sıkı 26 ' tıçı
2- ogün -bugsbunny sıkı 26 ' tıçı
3- erkan közen asla vazgeçmez 28 teker ile hemde silik teker ile offroad 'a dalar çılgının tekidir tavşanlıya dalar bana deliler lazım zati
4- bahtiyar közen sorumlukları olan dostumuz aramızda evli olan tek dostumuz o serbesttir ama sıkı 28 'çidir
bu dostlarım sert düz toprak,çatlak zeminli toprak, stabilize, asfaltta banamısın demezler çok pedalladık onlar ile ekrem ise abd de ve murat cagligil ise avrupa yakada ...

program
30 haziran kurtdoğmuş offroad 28 ler ve 26 lar ile dalış

1- adem dualı
2- ogün
3- erkan

saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/248403_214628678569714_8028008_n.jpg

:evil::evil::evil::evil: bekle kurtdoğmuş ,,,,

prosedür, çıkış yavaş sürülecek 40 km sonra yukardaki kurtdoğmuş etaba ulaşacağız saat tutarak 9 km yi zamana karşı alacağız evet dereceleri yazarız sadece 9 km lik etapta zamana karşı söz konusu oldukça sıkı çatlak zeminde aşağı doğru sürat söz konusudur biz adrenali severiz.üst üste rampalarda çabası,asfalt yola ilk varan bekleyecek toplandıktan sonra aşağıya taşdelen su merkezine inerek dostumuz sergeni ziyaret ederiz ne de olsa ona teşekkür borçluyum..

bu topiğin özelliği nedir.
adı üstünde anadolu performans,,anadolu yakada bir avuç performans meraklısının topiğidir ,avrupa yakada 3 elemanımız
var adem dualı murat cagligil ekrem erten ama ekrem abd de ,aytekin erzan var onla faceden özelden konuşuyorum henüz daha ölmedi yaşayan efsane devam ediyor 19 saatte 400 km yi yolla yedi tolga gürgün ile bu forumun geçmiş tarini bilen bilir ....onur berberci ile irtibat koptu iyi bir performans sürücüsü idi..erkan közen ,bahtiyar közen ise epey var oldular uzunlarda ,beni yalnız bırakmadılar sağolsunlar ,ogün -bugsbunny hep vardı var oldu ,tavşanlıda ,
kısa mola anlayışı ve tempo devamlı süregelen bir prosedür olarak var oldu şilelerde çok var olduk, kartepeleri devirdik ,tekirdağı aldık geliboluda var olduk,kılıçkayalara gittik, offroad cehennemlerine daldık bu arada tabi kurtdoğmuş çok defalar ikinci adresimiz oldu ne hikmet ise orada bisiklet yarışı olmuyor ama 9 km lik etapta 5 tur atacak babayiğit bence yoktur 45 km eğimler ise 19 a yakın çatlak zemin .işin zoru ,sert arazide bisiklet sürmek son derece zordur bunları gördük ve irdeledik. anlayışımız ,
herkez tek idi lastiği patlayan kendi değiştirecek idi ve bu prosedürü kanıksayan dostlar ile yola devam ettik ve de edeceğiz.....ekipte herkez lastiğini anında değiştirir ve gruba yetişir pompa ve iç lastiksiz ekip asla yola çıkmaz bisikletin kontrolleri daha önceden yapılır kevgire dönmüş tekerler ile asla antremana çıkmadık,
bekleme olursa vücudun soğuyacağını herkez bilir bu ekipte kimse kimseye neden basıp gittiniz dememiştir anadolu performansa gelenlerin hepsi bu prosedürü içlerine sindirerek gelmiş ve kurallara aynen katılmışlardır bu ekipte hiç kimse tehlikeli sürüşler yaparak diğer arkadaşlarına risk oluşturmamışlardır birerli sürüş şeklinde fren mesafesinde bile hiç kimse ani duruş yapmamıştır ekip halinde gitmek demek ekip disiplinine aynen uymak demektir bisiklet sporunun kuralları vardır ve bu sporu yapacak olanların kurallara uyması gerekir ,sahada yapılan hataları anadolu performans burada paylaşmıştır ve de doğruları ,yeni kareye gelecek dostlar ise ekibe uymak zorundadır bu ekipte kıdemli olanlar erkan ,bahtiyar ,ogün,murat adem dualı ve ekremdir benle yedi kişi ,yeni gelecek olanlar bu 7 liye uymak durumundadır ,,,,
biz burada yemekli gezi yapmadık köfte ekşın yapmadık hala daha aynı çizgide inatla gidenler ise bizi ilgilendirmiyor biz bunlara bakmıyoruz spor yapmak derdinde olan bi avuç adamlarız,derdi spor olan bisiklet sporu olan insanları bekleriz,bu topiğin sonlanmasına 4 ay var bu 4 ay zaman zarfı içinde yukarda saydığım etaplarda çalışmalar olacak ve ter dökeceğiz daha iyi olmaya çalışacağız ,bisikletlerimiz bizim için önemlidir ,bisikletler spor yapmak için bi araçtır başka mercilerde bisikletleri aramayız anadolu performans adından anlaşıldığı gibi performansa yönelik bisiklet sporunu amaçlamış bi ekiptir ,
yaz gelince bisiklete binen değiliz kışında bindik bu kışta bineceğiz ve tabiki iş bana düşecek gene burada anadolu performans kış topiği 2013-2014 sezonunu açacağız ,geçen kış olduğu gibi....km leri yutacağız ..

(link)

yağmur ,

(link)

burada güneşli biri birbirine tutmuyor ..

(link)

en güvenilir site wunder ct yağış yok pazar akşamı yağış var bu durumda saat 08.30 bostancıdayız...

Pazar
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/partlycloudy.gifParçalı Bulutlu. Yüksek: 29C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD-KB.

Pazar Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_chancetstorms.gifParçalı Bulutlu. Düşük: 22C. Rüzgar Hızı: 10-25 KM/S. Rüzgar Yönü: BKB. Chance of Precip. 40%.

eğer ct akşamından sağanak olursa ertesi günü toprak yumuşak olur bu da sorun yaratır ct akşamı mesaja devam..

@Kudret KurtcebeAbi ben Barış Abi'ye söz verdim pazar günü için. Zaten oraya cyclo cross ilede girilmez abi ben dağ bisikletini zor kullanıyorum o yolda. İlerde tekrar olursa benim eski scott ile gelebilirim de bu pazar anadolu kavağındayız biliyorsun

@Ozan Güner

sen bilirsin ozan erkan yolla giriyor tekeri silik deli tabi,,,:eek:ha:

@adem dualı

vay anasını etti iki deli..:eek:ha: bana deli lazım adem...evet benim teker maxxis over driver 700 x32 tam oraya göre silik değil,su oluklu yanlardan çok az dişler var evet adem ct akşamı irtibata devam ct akşamı yağmur yağmaz ise kurtdoğmuş ,eğer yağmur yağar ise,ct akşamından oralara çok fazla yağar sabaha karşı kurumaz eğer yağmur olursa pazar günü gene saat 08.30 da bostancıda oluruz ve direk senle şileye dalarak oradan bıçkıdere yaparız yalnız trafiğe dikkat ederiz kömürlükten sonra trafik yok erkan dudulluda bekler bu durumda ..saat 09.15 de orada olurda ama ct akşamı yağmur olmaz ise aynen kurtdoğmuş irtibata devam ...

Cumartesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/clear.gif
Açık. Yüksek: 31C. Rüzgar Hızı: 10-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD.

Cumartesi Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_partlycloudy.gif
Açık. Düşük: 22C. Rüzgar Hızı: 15-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

ct yağmur gözükmüyor şimdilik..

Pazar
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/partlycloudy.gifParçalı Bulutlu. Yüksek: 29C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD-KB.
pazar rüzgar az ,,,

@Kudret Kurtcebe

benim lastik cst traveller city classic 26x1.15 kurtdoğmuşda miladını dolduracaklar, bir delilik yapcağız artık bu lastiklerle. bir an michelin lastikler kurtdoğmuş için çıkarıp takayım dedim, ama bu silik lastiklerle gelceğim, biraz adrenalin olsun kudret abi D: :D

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

biliyorsun gidişi ve tehlikenin nerde olduğunu çatlak toprağın olduğu yer inişte ve orada sağa dönüş var oralara dikkat etme durumu ,hıza kontrol ,teker niyadını doldurduğuna göre bu pazar hıza ayar çekecen adem ..

Geri