Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

@Ozan Güner

Çıkış yerini üsküdar'a aldık ogün abi eğer gelmeyi düşünüyorsan haber vereyim dedim. Üsküdar iskeleden saat 8 de çıkış perşembe günü..

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Scudo
(link)

ozan güzergah...en kısa olanı dönüş aynı olursa 74 km ,,yukardaki linkte harita açılmadı bende..

bu pazar saat 06.30-09.00 arası turlama sonra eve geleceğim akabinde öğlene doğru polineze basarım...

erkan,şimdi kurtdoğmuşu özledim artık buraya girmece evet bıçkıdere etabı artık göçbeyli tarafına değil bıçkıdereden sonra kurtdoğmuş offroada dalmak ora 9 km inişli çıkışlı sıkı rampalar evet toprak yol ve 28 ile girmece evet bahtiyar gelirmi bilemem çıkış saat 07.00 dudullu ve kömürlüğe giriş devamla bıçkıdereye devam oradan çıkış ve kurtdoğmuşu aşmaca ve kurtdoğmuşun bittiği yer var bu resimdeki yer evet aşağıda durmaca çok sıkı etap oluyor o vakit oradan sonra serbest sürüş ve aydosa doğru son mola aydos cafe ağustosa olmaz eylül ortalarına doğru olabilir bu etap.. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/248403_214628678569714_8028008_n.jpg

bir zamanlar bebek rampası..https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/248789_214619828570599_5300825_n.jpg

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/482981_424973987558828_308310332_n.jpg

sadık dedeoğlu 24 saatte 525 km bu başarı için kendisine teşekkür ederim ve de tebrik ederim , allahtan bu ülkede işte böyle insanlarda var gurur duydum çünki gurur duyulacak bi olay bu ,hiç bi şeyin yerini tutamaz...

Bu arkadaşlarımızın hepsinin ortak noktası benim gibi iki tekere gönül vermesidir. Ancak beni bu olaylardan neredeyse daha çok üzen bir durum da ülkemizde iki tekere gönül vermiş insanlara sahip çıkacak, bu uğurda yaşamını yitirmiş insanlarımızın meziyetlerini arkadan gelen insanlara anlatabilecek ve onların hatırasını yaşatabilecek bir kurumun olmamasıdır. Yinede ne ben nede arkadaşlarım bu sevdadan vazgeçmeyeceğiz. İnsanlarımız daha fazla bilinçlenip, bisikletin faydalarını öğrendikçe aramıza yeni dost ve arkadaşlar zaten katılacaktır.

sadık dedeoğlu.....

altına imzamı aynen atarım

temmuz -ağustos-eylül -ekim
bu topik ekim sonu bitecek ve biz ekim sonuna kadar durmayacağız etaplar anadolu yakada olup 130 km 180 arası gidip gelecektir ,kış sezonu topiğini geçen kış açtım ama sadece erkan ile biz çalıştık zannedersem bu kışta aynı durum olacak ve biz gene erkan ile çalışacağız burada ekipten bahtiyarın sorumlulukları olduğundan o serbesttir genede bıçkıderede var oldu ve eski kondüsyondan bi şey kaybetmediğini yakın zamanda gösterdi bu topikte her şey yazılır çizilir hatalar anlatılır doğrular irdelenir ,,birileri beni hep eleştirmiştir sadece şileye muz yemek için gidiyormuşum diye ama yapılacak bi şey yok dostlarım feridun tezbaşaran ın soyadındanda anlaşıldığı gibi 60 lık bir fişek ve o gerçekten tezbitiriyor km leri tez başarıyor uzun km leri .demekki zaman ile yarışmanın yaşı yok..sonuçta zaman bizi yenecek onuda biliyoruz kimse bu dünyaya kazık çakamayacak evet adrenali seçtik bu da kısa mola anlayışı ve sürat ,,,temmuz da ise sıkı tavşanlıda sınav vereceğiz yine ..ağustosda kısa mesafeler ile yetiniriz su düşen yaparız şelaleye gireriz eylülde bıçkıdere -kurtdoğmuşu ele alırız ekimde şile -darlık olur hafta içine bi kişi benle gelirse kartepe bile yaparız animallah...

bu pazar ne yapıyoruz tur varmı

@bahtiyar közen
bahtiyar ,saat 06.30 her zamanki yer bostancı ,
110 yapacak barış ,
ben 60 da kalacağım 09.00 da evdeyim ama öğlen sonrası ferdi olarak belki kaçarım polineze...30 haziranda durum aynı ve 7 temmuz gelsin tavşanlı..

program...
ekim aynın sonuna kadar her pazar saat 06.30-09.00 arası 60 km tempo sürüşü..

7 temmuz tavşanlı sıkı etap 134 km 19 eğimler ve stabilizenin en kötü yolu yol bisikleti burada zorlanır ama cyclo cross lar asla ,,,,
4 ağustos su düşen şelale gidiş eskihisardan dönüş ise yalova deniz otobüsü yol parası 10 lira....
29 eylül -bıçkıdere-kurtdoğmuş hattı sıkı etap toprak yol 28 ler ile dalış
-27 ekim şile- darlık hava durumuna göre program oynayabilir..

bu pazar bostancıdayız kudret abi

@bahtiyar közen

o.k bahtiyar ben 60 da kalırım güzergahım aşağıda..

(link)

@Kudret Kurtcebe

guzel bisiklet bunumu alıcaksın kudret abi

@bahtiyar közen

yok bahtiyar bakıyorum araştırma yapıyorum , kadro güzel ama üst boru yukarı doğru açılı değil.ayrıca 46 diş olmaz 50 dişlilere bakacağım, şimdi marka olarak genesis var ona bakacağım ,yengeç fren sistemli olacak disk frene girmem üst boru yukarı doğru açılı olacak

kadro çekici değil üstelik disk fren 50-34 diş iyi ama kadro kötü..http://www.winstanleysbikes.co.uk/images/prod_58145.pnghttp://www.winstanleysbikes.co.uk/images/prod_59070.png

genesis modeller..

(link)

bu model 2010 ama üst boru düz ..yengeç fren sistemi ve 50 diş okeyde üst boru yukarıya doğru açılı olacak ..

bu pazar saat 06.30 da bostancı çıkış 60 km tempo sürüşü 7 temmuzda erkan ile tavşanlıdayız 30 haziranda gene 06.30 çıkış ..

(link)

konumuz müzik bu adamın eline su dökemem adam gitarını konuşturuyor preston, türkiyeye geldi konserine gittim adam tek kişilik orkestra bu ne yahu...:rolleyes:

(link)

yarınki 60 km lik etap ,
al benileri alayım akşamdan, sabah tek yer açık değil saat 06.,30 da bostancıdayım...

Geri