Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

@Erkan Közen
en azgınları sabihaya gelirken onları bu pazar kuzuya çevirdim al beniler hoşlarına gidiyor köpek beller kim onu besliyor diye sürekli aynı hareketi yapmak bana kazandıracak bir bisikletçinin özellikle performas bisikletçilerin asli görevi köpeklere sahip çıkmak onları beslemek ve sevmek köpek sevgisi olacak başta ...bu forumda bakıyorum çok köpekten korkan var yahu köpekten korkulurmu,,,, varmı böyle bi durum, köpekten korkanlar bence hemen psikiyatrise gidecek, köpek korkusunu yenecek, benim ablamı, küçükken köpek ısırınca köpeklerden korkar oldu, çünki küçüklükten getirdiği psikolojik bozukluğu var hiç sevmez köpekleri köpek gördüğü zaman bağırır hayvan kendisine yapılan bu negatif harekete sevgi ile bakmaz ,köpek terbiyecisi var, national geographic kanalda oturuyorum seyrediyorum ,yav adam prof olmuş artık ,dobermanı ,pitbulu ehlileştirdi insanlar yalnış bi kere önce ,insanlar kendini değiştirecek bana kalırsa hayvanlar insan oldu artık..kudurmuş köpeğe yapılacak bi şey yok artık onu malesef vuracaksın tabi biz değil yetkililer..hatırla pitbul var idi taşdelen su dolum merkezinde,sergen onları nasıl ehlileştirmiş idi,gördün adam korkuyormu ondan asla ...

Scudo
erkan seçim senin ya bu pazar 06.10 çıkış bostancı 62 km ....ya da direk 16 km sonra pendik feribot yalova 42 km toplam şelaye girmece, 250 bisikletli olacak su düşende,,valla galba ben su düşene gideceğim köprü geçişinde üsküdarda pişmektense şelalede suya girerim daha iyi.eğer gelirsen şelaleye saat 07.00 de bostancı çıkış olur..

Sevgili 26 mayıs pedalşörleri;

Birlikte başlayıp ayrı bitirdiğimiz tur benim açımdan keyifliydi. Sizden koptuktan sonra nereye gideceğinizi kestiremedim. Akfırat yol ayrımında Shell benzin istasyonunda durdum. Aşağı yukarı 38. km idi evden. "Buradan geçen bisikletlileri görmedik" dedi oradaki bi eleman. "İyi" dedim "O zaman nereden döneyim sence?". "Geldiğin yoldan dönebilirsin" dedi. Biraz daha bekledim orada belki Ozan'ı görürüm diye. Onu da göremeyince geldiğim yoldan dönüverdim. Sahilden Sancaktepe/Yakacık'a saptım. Kayışdağı'ndan eve vardım.

Kudret abi 26"te kararlıyım; yol bisikleti almamakta yaani. He he heee :)

Herkese teşekkürler,

Görüşmek ümidiyle.

Bu arada Sancaktepe rampasında arka lastiğe bi cam parçası girmişti. Fıss fıss diye arka tekerden sesler gelince çektim kenara yamayıverdim. Eve saat 10:25'te vardım.

@Bugsbunny

Geçmiş olsun Ogun Abi görüşemedik senlede ilhan abiyi sen sandım ben tura geldiğini duyunca yanına gidip "Atilla formanın içinde tanıyamadım ogün abi" dedim sonra sen olmadığını anladım :D Yine sen kayıplara karışmadan bi turda görüşelim mutlaka :D

@Bugsbunny
ogün tercih senin tabi 62 km lik etab gündeme gelecek 06.00 çıkış ve sabiha gökçenden viaport ve aydos güneyden kartal yakacıktan direk başıbüyükten ideal tepe tam 62 km ,bu turun en güzel yanı ise sonda rampaların cila çekmesi evet artık sıcaklar geldi bundan sonra saat 06.00 -09.00 arası antreman bitecek

pazar günü yapılan antremanın teknik detayları..

ekip 6 kişi güzel bir tempo yakaladı önde bi ara ogün 26 jant ile gitti sonra başa yeni dostumuz ve barış geçti iki adet yol 50 diş en sonda ben bahadır dostum ortada benim önümde ogün onun yanında erkan ...pendiğe gelirken yol sulanmış idi ve sola kaçan barış sağdan almadı bu tip hareketler çoğu zaman kazaya sebebiyet verir ama arkadan araç gelmediğini barış kollamış idi diğer dostlarımda erkan ve yeni dostumuz barışın atağına atakla cevap verdiler akabinde bahadır dostum,
ogün ile ben arkada kaldık ben 44 diş ...sonra atağa geçtim ogün seslendi devam kudret ağbi dedi ben devam ettim durmadan ,4 lü benden ilerde idi ama ben tempomu korudum tuzlanın orada ekip bekliyor idi beklemeleri bence yalnış oldu kimse beni beklemeyecek bende kimseyi beklemem dostlar, benim antreman anlayışım budur ,kimseye kalkıpta orada niye beklemediniz demedim aksine durmayacağım devam edeceğim dedim, durmak benim için aynen ölümdür bi daha kendimi toplayamıyorum. ilk köpek noktasında durdum çünki köpekler yolda idi 55 saniye geçti orada ,
besledik amcaları ,yola devam akabinde ekip bu seferde sabiha tarafında bekliyor idi ben gene durmadım ,durursam soğurum dedim ekip istanbul bulvar yolundan sağa saptı ben direk soldan saparak viaporta oradanda aydosa yöneldim ikinci köpek noktası orada durmaca ve amcalar ile tanıştık el sıkıştık..:)yola devam 3 .köpek noktası oradada tanıştık amcalar ile el sıkıştık :)toplam 16 dakika bi gecikme aydostan sonra tempoya geçtim başıbüyük rampalarında atak yaptım ve 09.00 da bostancıya geldim ortalama 24 oldu yalnız ortalama dudullu- şile benzincide 23 idi ora 42 km idi ama 7 adet uzun rampa var idi oraya mukayese yapar isem burada iyi durumdayım ..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971115_588891361143442_1394880628_n.jpg

bu güzergahta köpekler her zaman bizi bekleyecekler bende onları besleyeceğim ..

yıkandı yağlandı bir sonraki antreman için hazır ...bu bisikletin eksik parçaları ayna kol slx 48 diş ve ön aktarıcı değişecek kelepçeli lx gelecek ama handikap burada bunun orjinal lx vites ön aktarıcı orta göbekten bağlantılı kadroya kelepçeli değil bu da gösteriyorki ilerde sıkıntı yapar artık bu bisiklet 44 de kalır 46 bile olmuyor 46 ya göre yada 48 e göre orta göbekten bağlanan lx ön aktarıcı olması lazım orjinal tasarıma uymak her zaman iyidir ,tabi arka xt aktarıcı dehşet küçük makaralar hala dönüyor eski randıman olmasada iş görüyor ve ruble ise lx eski 9 lu ,yeniside lx 9 lu olacak ..evet bakacağız zaman ne gösterecek evet bisiklet mutasyona uğradı ama iyide oldu ...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/263293_589464844419427_12533103_n.jpg

bisikletime hayat verenler sağdaki würt fren ve balata temizleyicisi soldaki wet lube zincir yağıhttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p206x206/970953_589468767752368_1792815943_n.jpg

@Kudret Kurtcebe

su düşüne bu pazarmı gidiyorsun dönüş kaçta olur abi ben gelirim

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Erkan Közen

erkan eğer dersenki arkadaş çok pahalı aynen eskihisara basarız ama erken gelecen saat 06.10 da bostancıdan direk gebze 39 km bir saatte oradayız zati biliyorsun daha önce o kadar saatte almış idik ve eskihisar 3 .5 lira geçiş bisiklete para yok topçular -yalova 12 km ....su düşen yalova arası toplam 26 km hepsi 77 km ye bağlanır ..para fazla gitmez dönüşte yalovadan bostancı 6 lira bisiklete para yok tüm yol parası 9 lira 50 kuruş olur ...

@adem dualı

adem senin kadıköyde kalacağın akraban filan varmı?

su düşene mi gidiyorsunuz gidiş dönüş eski hisarı kullanın kazık yemeyin ben yandım zaten
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/603689_436883799741671_593835306_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kudret Kurtcebe
parası önemli değilde yolu boşuna uzatmayalım

@Erkan Közen
o.k pendik 11 lira tam,
bisiklete para yok dönüş deniz otobüsü 6 lira toplam 17 kağıt....16 artı 13 artı 13 artı bu kadar km toplamı .

@Ozan Güner

Görüşemedik hakkaten Ozan. İnşallah bi sonraki turda beraber pedallarız. Bu arada Scott'un hayırlı olsun...Benim yeni dikkatimi çekti, ki sanırım sen 1140 km yapmışsın. İyi de yapmışsın :))

• Beğen
@Bugsbunny

Evet abi hakkını verdik bisikletin, vermeye de devam ediyoruz. Zaten bir yandan Kudret Abi bir yandan Barış Abi ile antrenman yapınca 1100 leri görmek çok zor olmadı :) İnşallah uzun kmlerde senle pedallarız , görüşmek üzere

• Beğen
@Ozan Güner

ozan kaç kiloya düştün en son 85 idi galba yalnış hatırlamıyorsam ..

kudret abi nasılsın görüşmeyeli?bu pazar su düşene gidiyorsanız size topçularda katılabilirim,
istanbuldan taşındım,gölcükten geliyorum.
daha önce 2 kartepe,1 garipce turunuza katılmıştım.

Geri