Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Sen bisikleti geçerken kaçkara uğra hemen söylerler abi göbeğin ne olduğunu..ona göre araştırma yapılır..buda fena değil..

(link)

Scudo

barış bu ağır yahu 1 kilo fazla ,slx 44 diş benimki 880 gram yahu...

vay be istediğim bu 388 lira keş para 300 liraya alınırda iş onla kalmıyor evet zincir gidecek ruble gidecek ön aktarıcı gidecek piyangoya devam..:)bu lingi sık kullananlar menüsüne aldım bilgisayarda artık..

hehe peki öyle olsun..süper loto bu akşam çekiliyor oynamıştım..çıkarsa yenileriz abi vites sistemini :) ben kaçtım iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
(link)e

evet 26 mayıs pazar hava durumu saat 06.00 -09.00 arası 78 km lik antreman çalışması ısı 29 derece olacak ama biz sıcaklara kalmayız haziran -temmuz -ağustos aynı etapta çalışmaca ,,,,2 haziran köprü geçişi var pek gideceğimi zannetmem,su düşen için ise açıkça biz alıştık 100 +lara bura 26 km ..26 km için değmez ayrıca yollar araç ile dolacak...
istanbul dışı yazın olmaz..yazın kısa mesafe tempo çalışması sabah serinliğinde iyi gelir..eylül aynı durum devam eder..ekimin ilk pazarı bakarız istanbul dışı etaplara ,tavşanlı olur..

evet gerçi 28 e geçtim ama zamanında çok sıkı 26 cılar ile çalıştım

1- adem dualı - ferdi çalışıyor ve aktif 26 jant...
2- ekrem erten abd - floridada canı sıkılıyor 500 km lik dümdüz floridada rampa bulamamaktan şikayetçi ve hatta bisiklet bile almayacak abd de,
takıldığı yer ona yanlış ekrem tam bir rampa canavarıdır adem onu iyi bilir..
3- aytekin erzan -şimdi 28 e geçti artık o ferrari...
4- onur berberci aynen 28 e geçti o da ferrari...
5- yetkin aman allah ultra 26 tıcı...28 geçerse uçar
6- korsan hasan hem 26 hem yolda uçuyor....
7- özkan kanki 28 jantta ihtiyar fişek..
8- ve enver üstad valla kayboldu..

diğer dostlarım ise 26- 28 ,,,,,

9- barış güney fena halde yakıyor asfaltları 28 jant..
10- erkan közen aynı şekilde 28 de
11- bahtiyar közen aynı şekilde..28 de
12 - ve ogün bugsbunny dehşet 26 tıcı....
13- murat cagligil 28 de ihtiiyar fişek -2

(link)

evet güzergahı dönüşte başıbüyükten almaca ,barış bu gün gitmiş asfalt dökmüşler eyü ,eyü ,görek bakak yahu :)...70 km ye geldi olay..

23 nisan 215 km lik kartepe turu 13.5 saat sele üstü..evet sağdan almıyorum rampayı soldan alıyorum ora daha az eğim sağ taraf dik eğim, tabi karşıdan araca dikkat ettim geliyormu diye ,burada tek araç olmaz, olsa da bir iki tane olur ..

inişte silik tekerler acaip riskli, benim teker maxxis over driver 700 x 32 ezdi geçti bu yolları..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi nerelere dökmüşler söyliyeyim sana Başıbüyük ün son uzun rampasını aldıktan sonra (askeriyeden sonra) kötü zeminlere asfalt dökmüşler.. hatırlarsın inişe denk gelen 3-4 yerde çok kötüydü zemin, birde ıslatıyorlardı zemini çamur oluyordu her taraf..sırf o ıslaklık yüzünden buradan soğumuştum :)

@Barış Güney

eyvallah bu pazar oradan dönmece ve ideal tepeye iniş....

evet pazar sabahı saat 06.00 da buluşmaca barış var erkan var ogün geliyor saat 09.00 da biter olay 30 derece olacak biz sıcağa yakalanmamak için hızlı gideceğiz , sabah serinliğinde sürat bana hep yaramıştır ama sıcakta asla ....
pazar günleri öğle sonrası gerek motor sürat tutkunları gerekse araç sürat tutkunları istanbul bulvarında oluyor onlara raslama olayı yok..

etap lingini güncelleyeyim..

(link)

@Erkan Közen

o.k forum giderse bile ben saat 06.00 da bostancıda olacağım...

Kudret abi, yarın saat 06:00'da Bostancı'dan hareket olacak. Bostancı'ya inmeden nereden katılabilirim size? Eski Ataşehir Belediyesi, şu Kayışdağı Yolu'ndaki bana yakın, oradan katılabilirim. Yok olmazsa inivereyim sahile...

@Bugsbunny
ogün sen direk sahile gel bence 06.00 çıkış kaçırma bizi ...

(link)

Kudret abi şu rotaya bir bak bakalım senin çıkardığın rotanın biraz uzunu..İstanbul bulvarından sonra güzel bir iniş ve tekrar geriye dönerek indiğimiz rampayı alarak aydosa devam..daha fazla rampa almış oluruz :)

(link)

Geri