Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Scudo

bu arada aynı etabı soner dangır hiç durmadan 1 saat 25 dakikada almış idi ama genç adam tabi ve edirne yol yarışlarında birinci oldu şimdi askerde ..

7 adet uzun rampa bunun sayesinde alındı arka bisiklet formadan çıkarıyordum içimi kolay ve bu arada pedal basıyordum az içiyordum ve üzerine gene pedal basarken mataradan su içiyordum bu marka dehşet bi olay nasıl çıktım o rampaları bende bilmiyorum tabi roket gibi ,

evet teke köyü burada yorulma var bende çünki imrendereden sonra sıkı rampalar var idi ama bilmiyordum esas rampaların teke darlık arasında olduğunu hemde ne rampa....ama imdadıma energi gell yetişti tabi..geçen sene buraya 5 dakika önce varmış idim bu sene 12.05 de vardım 5 dakika geçikme oldu..

ozan beyin fırtına devam ediyor şimdi...

normal 42 km den hesaplanırsa

1 saat 46 dakika 1 +46/60=1 +0766=1.766
42 bölü 1.766= 23 ortalama bu rampalı etaba göre ortalama

7 adet rampa kaç düz yola bedel dersek 60 km düz yol gitmiş kadar oluruz mantığı çıkar ise o vakit senin dediğin oluyor ....düz yolda ortalama 33 ile gitmiş oluyorum..

yani 60 bölü 1.766 = 33 ortalama bu düz yola göre hesap ve mantık şimdi oldu galba..
valla ayna kolu 44 dişten 46 ya çıkarırsam bu ortalama dahada çıkacak ..ama gerek yok diyorum..

bu pazar ne yapıyoruz bişey olmaz ise ben bıçkıdereye giderim enerji patlaması var bende yerimde duramıyorum

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Erkan Közen

ho ho ho darlık yaradı sana erkan..evet bi bıçkıdere patlat ..benim durum belli değil...

(link)

gerçi 24 derece..

@adem dualı

adem deneme yanılma durumu bir tanesi o resimde gördüğün 7 lira gnc mağazalarında satılıyor denedim hiç bi yan tesiri olmadı yalnız protein barların bana faydası olmadı 4 lira tanesi şimdi etkili protein bar arıyorum ama sıvı olarak ya da jöle halinde olacak..

@Kudret Kurtcebe

hiç denemedim ama denemek lazım bir, valla kuru üzüm fındıktan vazgeçemiyorum ben iyi de gidiyor gerçekten.

evimizin atolyesi evlilere tavsiye etmem hanım sizi kapı dışına koyar bu iki bisiklet şanslı bisikletler, onlar asla balkonda tutulmaz bakım yapılır yağlanır temizlenir..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935428_586698894696022_1257659534_n.jpg

@Barış Güney
barış benim değil odamın birini arkadaşa kiraya verdim onun bisikleti ,
işe bu gün bisiklet ile gidemedi çünki o bisikletinde bakımını yaptım ....

edi ile büdü..:)https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/941619_586768011355777_591438193_n.jpg

şimdi erkan ve adem .....
su düşen şelalesi bence serinleme açısından güzel..üstelik mesafe çok komik ....80-100 km lerde yazın kalalım diyorum ama ısı 40 derece olunca ne olacak sabah saat 06.00 çıkıp 09.00 da turu bitirmek lazımda bu 3 saate 80 km yi sığdırmak gerekecek bostancı-sabiha gökçen ve dönüş toplam 60 km bana yazar ki üstelik etapta tek rampa yok..ayrıca adem zati gelemez 06.00 da erkan sen ile ben kaldık 06.00 -09.00 arası bi rota düşünüyorum temmuz ve ağustos ...anadolu yakada tabi..haziranın 9 unda garipçe yapacağız adem gelir oraya saat 09.00 da beşiktaşta olur adem gerçi toplam 60 km 40 derece olmaz haziranda ...2 haziranda köprü geçişi varda ben pek köprüde olmam ayın 2 sine su düşen şelale yapmayı düşünüyorum erkan gelirim dedin 2 haziranda saat 06.30 da bostancıda oluruz 08.15 de yalovaya feribot ile geçeriz ..su düşen toplam 26 km , ama iyi rampalar var bu tur sadece serinlemek için su düşen şelalesine gireceğiz ..dönüş yalovadan bostancı deniz otobüsü...26 mayısta yarışlar var hekimbaşı tarafında belki giderim ama bilmiyorum..

@adem dualı

adem gel kardeş anadolu yakaya kadıköye yerleş olsun bitsin yahu..

@Kudret Kurtcebe

sonunda öyle olacağa benziyor valla tepem attımı atar :D neyse abi sağlık olsun siz gidin bir serinleyin o rampalardan sonra iyi gider . sonraki haftalara bakacağz artık. şu vapurlar işi bozuyor uykucular neolcak, erken saatte başlasa seferleri ne olur sanki. metrobüsler ayrı bir olay zaten, şöför beyin insafına kalmış alıp almamak.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
(link)

erkan ve barış dostlarım sabah 06.00 da bostancıdan çıksak yukardaki rotada hiç durmadan tekrar bostancıya basarak antreman tarzlarını temmuz ve ağustosda düşünüyorum gerçi 64 km ama hiç yoktan iyidir saat 09.00 da bostancıda olmaca, duruma göre ben yarım saat geriye düşebilirim en geç saat 09.30 da bostancıda olurum ..etap etapdır sabah kimse yok oralarda köpekleri boşverin onlar benim..evet temmuzda ve ağustosda 2 ay boyunca tüm pazarları etabımız bura olabilir ...aydosun güneyindeki rampalar ile 64 km en çok 70 km felan gelir eşdeğeri..tabi başıbüyükten kayışdağı istikametten dönüşte sabahtan mangal araçları olacaktır ama az olur tahminim..

Geri