Scudo Sports

Anadolu Pedalşörleri / Kartal - Kadıköy (23 Temmuz 2014)

Selami53

O PARAYA BİSİKLET ALIRIM !
Tepki
575
Bisiklet
Specialized
Tarih : 23 Temmuz Çarşamba
Buluşma : 21:45 Kartal Sahil,Adalar vapuru gişe önü (22:00 Kesin Hareket)
Rota : Kadıköy
Güzergah : Araba yolu (sahil)
Gidiş dönüş olmak üzere yol süresi tahminen toplam 2 saat kadar,1 saat kadar da Kadıköy'de mola süresi ile toplam 3 saat civarı bir tur olacaktır. Tempo 25 km/sa civarında.Kopma olmadan birbirimizi bekleyerek gideceğiz.Uçmak isteyenler ilerde durmak şartıyla uçup bekleyebilir :)
Herkes davetlidir önceden katılmanız şart değil tanışmak isteyenlerde buyursun.

NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR GÜVENLİ VE KEYİFLİ BİR TUR OLUR,KADIKÖY RIHTIMDA MOLA VERECEĞİZ.İSTEYENLER YOL ÜSTÜNDEN DE KATILABİLİR.

LÜTFEN KESİN GELEMEYECEK OLANLAR ETKİNLİĞİ ''GİDİYOR'' OLARAK İŞARETLEMESİN.

Numara : 0507 019 67 53 (Selami KOÇ)
Facebook Grup Adresi : (link)

Scudo
Hadi arkadaşlar yalnız pedallamaktan sıkılanlara,bisiklet yolundaki yayaların fevri hareketlerinden sıkılanlara kendine grup edinip sürekli aktif olmak isteyenlere fırsat.

NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR KEYİFLİ VE GÜVENLİ BİR TUR OLACAKTIR,HERKES DAVETLİDİR.

Ramazan sonrası yapılacak etkinliklerde olmaya çalısıcağım.

@Furkan Tamer

Bekleriz Furkan bey,Ramazan dolayısıyla vakit olmadığı için böyle idare ediyoruz.

Selamlar, cok gec faretmis oldum, halbu ki ben de oralarda egzersiz yapiyordum :)) neyse, bir dahakine kismet artik.

3-11 vardiyasındaydım. 1 saat erken çıkıp cevahir otelin önünden pedalşör arkadaşlara katılmayı düşünüyordum. ama çıkışımı erken yapamadım katılamadım. bundan sonrakilerde saat uygun olursa katılırım kesin :)

Arkadaşlar Ramazan Ayı bitmek üzere olduğu için belki 1 tur daha yaparız bu şekilde. Onun dışında artık performanslı turlara başlamayı düşünüyoruz.Fakat yine arada keyfi turlar da olur.

Geri