Scudo Sports

Amortisörsüz mü ön amortisörlü mü?

30 TL YE RAHATLIK ALDIM

Efendiler hepinize merhaba. Ben çift amortisörlü bir bisiklete sahibim ve malumunuz düz yollarda sürmek tam bir kabus. Bende gerektimi taşlıklarda gerektimi de düz yollarda değiştirmek için arka amortisörü sabitleme kararı aldım. Aynı zamanda başka bir bisiklet alamayacaklar için tam bir kurtarıcı niteliğinde

Aslında becerebilirseniz çok basit. Arka amortisörü söküp yerine hurda olarak aldığım sağlam bir gidonu uygun bir makine ile kendinizde göre ölçülü olarak deldirip amortisör yuvasına takıverdim. Sonuç mükemmel !
Yollarda ve bayırlarda attığınız her pedalın verimini alabiliyorsunuz ve sadece maliyeti 30 tl tuttu.

izniniz ile fotoğraflarını göstereyim. Eğer benim gibi yapabilirseniz daha iyi çünkü düz olursa ilerde yamulabilir diye düşünüyorum ama tabikide tercihinize kalmış birşey sonuçta kırılsa bile pahalı birşey değil.

89F82C24-8DF7-4BF1-ACED-A81FF66E35B9.jpegF839730B-A565-4A28-841D-B0588BD7D09A.jpegimage.jpg

Scudo
@Tarikkaanalemdag Sele borusu gibi 1 mm etli boruyla olmaz o. Zamanla bel verdiği yerden daha da bükülecek.

İçi dolu 12x12 kare çubuk ile olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
30 TL YE RAHATLIK ALDIM

Efendiler hepinize merhaba. Ben çift amortisörlü bir bisiklete sahibim ve malumunuz düz yollarda sürmek tam bir kabus. Bende gerektimi taşlıklarda gerektimi de düz yollarda değiştirmek için arka amortisörü sabitleme kararı aldım. Aynı zamanda başka bir bisiklet alamayacaklar için tam bir kurtarıcı niteliğinde

Aslında becerebilirseniz çok basit. Arka amortisörü söküp yerine hurda olarak aldığım sağlam bir gidonu uygun bir makine ile kendinizde göre ölçülü olarak deldirip amortisör yuvasına takıverdim. Sonuç mükemmel !
Yollarda ve bayırlarda attığınız her pedalın verimini alabiliyorsunuz ve sadece maliyeti 30 tl tuttu.

izniniz ile fotoğraflarını göstereyim. Eğer benim gibi yapabilirseniz daha iyi çünkü düz olursa ilerde yamulabilir diye düşünüyorum ama tabikide tercihinize kalmış birşey sonuçta kırılsa bile pahalı birşey değil.

285631 dosyayı görüntüle285632 dosyayı görüntüle285633 dosyayı görüntüle
Aynı tipte bisiklet bende kullanıyorum.
Komşum amörtisörün yayını çıkartıp yerine içi boş silindir parça takmıştı. Et kalınlığı 20 mm var. Kaynaklı da olunca eğilme bğkme yapma htimali çok az.

30 TL YE RAHATLIK ALDIM

285631 dosyayı görüntüle285632 dosyayı görüntüle285633 dosyayı görüntüle
Böyle bir şeye bel bağlamışsın kurbanın olayım atlayıp zıplama. Pek sağlam durmuyor bak en sağlam kadrolar bile kırılabiliyor bazen. ve gerçekten büküldüğü yerden kırılabilir

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri