Scudo Sports

Amortisörlü yol bisikleti var mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@chnkrmz anladım bu bilgi iyi oldu teşekkür ederim kafama takılan bir soru var bundan 6 yıl kadar önce cenix bisiklete sahiptim pompa ile bide bi korna vardı ondan taktım böyle velet gibi gezerdik bantlamıştım onu bide havalı korna diye gezerdim şimdi düşününce tamam veletlikte iyi sesi vardı o sesi çıkartan benzer korna var mı ?

Scudo
@MMH daha iyileride var. sen önce bisikletini al sonra güvenlik ekipmanlarını al aydınlatma ekipmanlarını al. kornayı sonra da hallederis.

@kuşlar gibi özgür

O bisiklet DH değil Enduro bisikleti (yanılmıyorsam Scott Spark). Downhill bisikletleri şöyle oluyor:
https://dfp2hfrf3mn0u.cloudfront.net/241/241351_120078_png_zoom_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@Emre Yönlüer @srdrmrs Mossoya bakacağım illa internet sitesinden almam mı lazım yoksa bir şubesi varmı mosso nun istanbul içinde gidip görebileceğim.

@chnkrmz dediğiniz gibi yapacağım hele bi bisikleti alayım daha çok kafanızı şişireceğim :)

@MMH hadi inşallah bekliyoruz bisikletini :)
yetkili servis gibi değiliz biz her daim yardım ederiz. yetkili servisler bisikleti satınca ilgilenmeyi bırakıyor bazen. :D
onların yetkisi bisikleti satana kadar. :islik: tabi hepsi için değil arada çıkıyo böyle

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
sayfanın iletişim bölümünde adres olması lazım

• Beğen
Tepkiler: MMH
@chnkrmz sanırım ankarada baktım adresde ankara yazıyor :confused:

@MMH
(link)
buradan bak :islik:

@chnkrmz bakın işte bu süper oldu başka bir öneri bisiklet var mı ona da bakarım şubesinden

@MMH
salcano ve carraro nun kendi sayfalarına da bakabilirsin.

@chnkrmz bunların hangine bakacağım race mi uzun yol yapacağım

Dosyalar

• 23.png
    23.png
    6,8 KB · Okunma: 15
city yada race.
race daha zevkli

@chnkrmz Trekking ne oluyor orada bu arada teşekkürler o markalara da bakacağım

Neden maşalı yol piskeleti olsunki? Onla dağa çıkamazsın ama Cyclocross bakabilirsiniz. :)

@MMH pardon. city listeden çıkar trekking onun yerine :D

@chnkrmz tamam dır teşekkür ederim :)

@egebey3461 peki bianchi nasıl ? siz kullanıyorsunuz ve benimde bildiğim bir marka ? tavsiye edermisiniz ? bu arada bütce 1.000 - 1.200 filan

@chnkrmz 21 vites kullandım üstünü hiç kullanmadım sizce üstünede bakmalımıyım bisiklet seçimi yaparken veya 21 üstü kaç var 32 vardı sanırım 32 filan bakmalımıyım ?

Hocam sakın Salcano tercih etmeyin.Bisikletin montajı çok özensizce yapılıyor.Bianchi bu sene kaliteyi bayağı bozdu maalesef zaten isim haklarını kullanıyor.Forumda Mosso Monza kullanan bi arkadaş vardı ondan yardım alın ama bu piskeletin fiyatı 2000₺cik.1300-1500₺ ye kadar indirim yaptırırsanız güzel bir seçenek olur bu piskeletin tek sıkıntısı mekanik disk fren olması.Geriye paranız kalırsa hidrolik veya v-frene çevirin.

@MMH

bianchi meta pro kulandım yıllar önce 26 janttı 14 kilo idi,yalnız mosso tercihte şu anda

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri