Scudo Sports

AmortİsÖrlu masa ve duz

DreamerMRLG

Daimi Üye
Tepki
43
Arkadaslar amortİsorlu masa ve duz masa arasinda sehir ici kullanimda bazen kaldirim basamak ve bazi bozuk yollarda kullanim farki olurmu yoksa amortİsorlu Şartmidir + olarak hiz konusunda bİ deyİŞİklİk olurmu.

Scudo
904 Prizma kullanıyorum duz maşa sürekli şehir içinde aktif olarak hiç bir sıkıntı olmuyor bulunduğun yerde yollar çok bozuk değilse düz maşa seçmen avantajına

tesekkurler. kaldırıma cıkma inme basamaktan ınme fazla olyo onun düz maşaya sıkıntısı olurmu

çok fazla abartmadığın zorlamadığın sürece olmaz bende herhangi bir sıkıntı olmadı çünkü

Mosso düz maşa kullanıyorumi.
-690 gram olduğu için nerdeyse en hafif amortisöredn 1 kilo hafiftir ki bu sürüşü 10 kat keyifli hale getirir
-Düz maşa rigid tir ve yokuş çıkarken veya düz yolda hızlanırken salınım yapmaz.(kilitli maşalarda bile küçük bir boşluk kalıyo küçük bir salınım vardır.
-Düz maşa ile gayet kaldırımlara inip çıkabilirsiniz hiç bir sorun olmaz ama hem off road da(yani bozuk yolda) hemde kaldrıma inip çıkarken yerdeki bütün engebeleri ve sarsıntıları bizzat hissedersiniz.
-Düz yolda amartisörlü bisiklet kullanmak zaten biraz mantıksız geliyo bana.Şehir bisikleti kültürümüz daha gelişemedi ama gelişince çoğumuz anlamış olucaz şehir içinde düz maşanın rahatlığını diye düşünüyorum

Geri