merhaba ben suntour xc60 amortisör kullanıyorum ve benim amortisörümde kilitleme özelliği yok yalnız bunu çok merak ediyorum bir amortisörü kilitlemenin faydaları nelerdir ne zaman kilitlemek gerekir yani bu özellik çok mu önemlidir?
Önde bulunan amortisör normal şartlarda siz bozuk arazide giderken
bisikletinize ve dolayısıylada özellikle elinize ve bieklerinize etkiyen titreşim
ve darbeleri azaltmaya yarar. bununla beraber sizin pedal çevirirken harcadığınız enerjini küçük bir kısmınıda emip yola aktarmanıza engel olur.
Ön amortisörün kilitlenmesi düz zeminlerde ve özelliklede yokuş yukarı çıkarken çok ciddi bir performans artışı sağlar. Hızlanmanızı arttırır.
Asfalt yollarda, zemini çok pürüzlü olmayan toprak yollarda, özellikle yokuş çıkarken amortisörün kilitlenmesi harcadığınız enerjinin boşa gitmesini engeller...
abilerin güzel açıklamış. düz yolda giderken amortisörün yaylanırsa seni enerjinden ve hızından eder. kilitli amortisör kullanırsan faydasını çok görürsün. suntour XCM lockout öneririm.
birde yokuş yukarı (arazi nasıl olursa olsun) kilit açık olunca bisikletin önü sürekli yukarıya kalma eğilimi oluyor.... tek teker üstünde gitmek istersen güzel bi yöntem aslında...
amosörümn sertlik ayarıyla dengeleyebilirsin....
pek bir zararının olacagını dusunmuyorum,ben her yokus cıkısımda hızımda hic bir yavaslama olmadan kitlemekteyim (ozellikle bursa ekibini yokuslarda yakalayabilmek icin bunu yapıyorum )
arkadaşlar locok out özellikli maşanın yararlarını çok güzel izah etmişler. Ellerine sağlık.
benim XCM lock out maşa fakat giderken amartisörü açabiliyorum ama giderken tekrar kiletlemek çok zor insanın parmağı acıyor. Keşke gidondan kilitleme olsaydıya neyse bunada şükür. Birde maşayı kilitlesem bile çok hafif tık tık diye kilitlenmemiş oynayan bir kısım var bu normal midir?
Alt sınıf XCM gibi maşalarda kilitleme sitemi genelde mandalın çevrilmesiyle devreye giren ve çalışan boruların hareketini önleyen bir tqakozun araya girmesi ile oluşur... Üst modellerde ise bu yağ akışını engelleyen bir vananın kapatılması ile...
Alt modellerde devreyen giren bu takoz (takoz kaba tabirdir mandal dil vs olabilir) maşa zorlandığında maşa borulanın çarpması ile tak tuk ses çıkarabilir bu gayet normaldir...
maşanı daha uzun sure kullanmak ıstıorsan tekteker calısırken maşayı kitleme derim o ses normal hatta zamanla kitliyken cukura gırmek pürüzlü arazıde surmek yada kitliyken tek teker calısmaktan maşadakı boşluk artıp daha cok ses cıkabılır hatta maşa kitliyken 2-3 cm ıcerı gırıp cıkabılır. bence yol duz degılse ve yokus yoksa maşanızı kitlemeyın
aynı soruna başlık açtım ama 1 mesaj bile gelmemiş aynı maşadan bende var ve hiç kitlemiyorum sadece sertleştirip yumuşatıyorum yoksa tak tuk sesi çok rahatsız edici ve çukura girmene bile gerek kalmadan o ses çıkıyor mesela birden hızlanmaya çalışırken.
en azından o boşluk sert olsaydı güzel olurmuş...
ondandır bırde yanlıs anlamayın bende xcm kullanıyorum ama ucuz etn yahnısı durumu soz konusu bu kadar ucuz fıyata kıtlemelı sertlık ayarlı bır maşa alınca ıllakı eksı tarafı oluyo en ıyısı ıce dagılana kadar kullanıp daha sora daha kalıtelı bıseye gecmek arkadaslar en azından ben öle yapcam keyıflı surusler sessiz gurultusuz unler
Arkadaşlar "kitleme" olayı nasıl gerçekleşiyor xcm maşalarda? Bende kullanıyorum ama hiç kitlemedim aldığım gibi kullanıyorum ne zamandır. Artı ve eksi kutuplardan hangi yöne çevirirsek sertleşir veya yumuşar?
maşanın sag borusunun ustunde cevırmek ıcın bı kapak var onu cevırdıgınde ordakı yeşil kısım kırmızı oluyo ve maşa kitlenıyo sertlesmesı ıse + tarafa cevırırsen sertlestıgını - de de tam tersı dıe bılıorum not:xcm maşaların hepsınde kitleme yoktur bazı modelleri kitlemesiz