Scudo Sports

Amoeba Scud Scandium Buldum Bir Tane 900 Lira 2. El Fiyatı İyimi

Fero

Üye
Tepki
0
Baslıktakı Gibi Arkdaslar Fiyatı Makulmu

Ürün Açıklaması Burda

AMOEBA SCUD SCANDIUM.....RST HAVALI AMORTİSÖR 100 MM....AVİD DİSK FREN SETİ...RİGİDA JANTLAR... VELO SELE..AMOEBA CARBON SELE BORUSU...AMOEBA GİDON BOĞAZI..AMOEBA DOWNHİLL GİDON....DEORE FREN VİTES KOLLARI....STX ARSİ AYNAKOL..STX ARSİ ARKA AKTARICI..DEORE ÖN AKTARICI....MAXXİS İPEK LASTİKLER......SRAM 9 LU RUBLE CASSETE... BU PARCALARLA SU AN 1700 TL Yİ BULUR...

Açıklama Boyle Bısıklet Temız Gorunuyor

Birde Kaç Kg Bu Bısıklet?

Scudo
resim ekleyebilseydin daha iyi olurdu.bu arada 900 tl iyi bir fiyat.

• Beğen
Tepkiler: Fero
Sahibinden de galiba. Ordan bakabilirsiniz.

• Beğen
Evet Sahibinden de Buldum 900 Lira İyi İse 2 Haftaya Alabılırım Zaten Kıs Gelıyor Satılmaz Buyuk Ihtımal Bu Arada Bu Urunun Sıfırı Kışın Ne Kadardır Ucuz Oluyordur Yaza Gore (Araba Gıbı:) )

Kışın çok da ucuzlamaz belki sahibi satılmıyo diye fiyatı biraz indirebilir.
Bisikletin bir sorunu yoksa o fiyata iyi bir bisiklet derim.

• Beğen
Beyler Adam Galıba Dolandırıcı Dıkkat Edın Benden Soylemesı Aynı Urune 2 Kere Rastladım Aman Dıkkat Edın

(link) nden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-segway-dag-bisikleti-kros-amoeba-scandium-15-inch-govde-bisiklet-28352774/mega-foto/?photo=3

(link) en.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-segway-dag-bisikleti-kros-amoeba-scud-scandium-deore-parcalar-30880362/detay

NOT: Bazı Harflerın Aralarına Bosluk Bıraktım.

Adam(lar) Dolandırıcı Galıba Dıkkat Edın 2 Lınkede Bakın Anlarsınız

@Burak Uzunoğlu

Bir Bakarmısınız Lınklere Icıme Suphe Gırdı 900 Lırayı Baglıycam Sonucta Eldekı Bulgurdan Olmuyalım.

resime az önce baktım.bence alma.çünkü parçalar hiç uyumlu olmamış.bana kalırsa çok zevksizce toplanmış.900 liraiçin çok çirkin.

Geri