Scudo Sports

Amoeba Scud Kaç KG ?

qeqeqe

Daimi Üye
Tepki
35
Evet arkadaşlar merak ettigim konu Scud'un kilosu..
Sitelere baktım bir ağırlık verilmemiş ..Ağırlığını tartan varsa lütfen yazsın..
Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
@qeqeqe

Tamam çok güzel soruda. Sedona scud mu?, (büyük bir ihtimalle bu değilde) Amoeba Scud mu?

Amoeba Scud'un kendi arasında 2 modeli daha var birisi Amoeba Scud Scandium birde Normal Amoeba Scud var. Senin kg.sini öğrenmek istediğin hangisiyse daha detaylı yazarsan kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Amoeba scud scandiumu Hakan Yazman Abi kullanıyor bu modelin kg.sinin oldukça iyi olduğunu biliyorum.

@soneryen

Amoeba Scud yazmış, sanırım scandium'u da sormuyo.. evet kaç kg ? bilmek isteme duygularım kabardı :D :D ...

başlıga Amoeba Scud yazmıştım kafanız karışmış olabilir ;)
o yüzden Sedona Scud degil Amoeba Scud..Scandium olarak ta degil normal Amoeba Scud'un kg ını merak ediyorum..

Hakan Abinin Amoeba Scud Skandiyum kadrolu bisikletinin en hafif vites fren ekipmanıyla birlikte 10 kilo altı olduğunu biliyorum ama..

onu bende biliyorum ama,benim ogrenmek istedigim Normal Scud'un kendi donanımıyla kaç kg geldiği ? :(:(:(

Amoeba Scud Scandium'u olan bir arkadaş geçenlerde 10,3 kg mu ne yazmıştı forumda yalan olmasın; bir aratın bulursunuz; üzüntülüydü bu duruma :)

Diğer düz Scud içinse 12,5-13 kg arası diye tahmin ediyorum; tahminim de yanılma ihtimalim var.

Geri