Scudo Sports

Amoeba scud full LX

Scudo
guzel bisiklet zaten ne dense lx ın gold resııs cok hosmua gıdıyo ne kdr bmx kullnasamda en ii sini siz bilirsiniz

Arkadaslar yorumlarınız ıcın hepınıze tesekkur ederım. Yakında yenı resımerı yollarım zıra fren bacaklarıXT ye donusturuldu. Sadece zincırım xtr :) Ayrıca jenı jant setı ( mavıc crossmax ) aldım. Tekerlerde Tubless Hutchinson oldu. Surus keyfı bıraz daha arttı ama maşsaya hala devam. Sımdılerde CrankBrothers pedal ve uygun bır ayakkabıbakıyorum.

@Ersel Mert Beyaz
Tesekkur ederım
Ancak cok ılgınctır kı Trek ıle kaza yapmasaydım bu bısıklet olmayacaktı. Yanı arada bır kaza gereklı gıbı :p

Amoeba Scudun dizaynina gercekten bayiliyorum..Iyi bir secim yapmissiniz..Iyi gunlerde kullanin..:)

en begendıgım 2. bısıklet :( babama dıyorum malzemelerı cekıyım karttan ama ıste yok oglum degmez fılan dıyor :(:(:(:(:(:(

geç olmasına rağmen değmiş doğrusu gerçekten çok güzel bir bisiklet olmuş emeğinize değmiş güle güle kullanın bol pedallar.

Yorumlarınıza tesekkur ederım. Bır aksılık olmazsa crankbrothers pedallarım bu ay sonu gelecek. Cıddı oranda agırlıgı azalacak.

2009 da yaptığım tubless geçişi ve mavic jantlar dışında bisiklete henüz yeni bir harcama yapmadım. Sadece giyim ve ufak tefek aksamlar o kadar. 2006 dan buyana 17000 km, 2 kaza ve kadroda tık yok. Crankbrothers'ları 22 euro dan 49 a çıktığı için alamadım ama yine takipteyim. Sadece lastiklerin 2 yıldan fazla dayanmaması sıkıcı. Stan sıvısı mı deforme ediyor emin değilim. Hutchınson Pyton yerine daha iyi hangisi var halen araştırıyorum.

Geri