Scudo Sports

Amoeba Hussar mı,Trek 3700 mü_?

mert erdogan

Aktif Üye
Tepki
34
Bisiklet
Specialized
sevgili bisiklet dostları,
2 bisiklet arasında kararsız kaldım,ikisi de acera donanımlı ve aşşagı yukarı aynı fiyattalar.
tecrube ve bilgi birikimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
Trek 3700 mü, Amoeba Hussar mı_?

• Beğen
Tepkiler: burak329
Scudo
@mert erdogan

İyi yapmışsın o da güzeldir full acera set kadrosu da ateşli filan iyi bir tercih fotoğraflarını en yakın zamanda görmek isterim:p

• Beğen
Tepkiler: mert erdogan
@burak329

biran önce fotoları yüklemek istiyorum da bu iş biraz zor galiba ya da ben yapamıyorum:)

@yiğit_kara26
tesekkurler valla haklısın baktım işin içinden çıkmam zor,en kötü karar kararsızlıktan iyidir düsüncesiyle hussar aldım:)

@S. YILDIRIM
sagolasın üstad,yanlız hussar baya bi agır,bundan once salcano ngf 24 kullanıyordum,kuş gibiydi resmen akıyordu,hussar ı o kıvama getirmek icin komple soyup acera seti vs yi degiştirmek gerekecek heralde,sizler daha iyi bilirsiniz,bu konuda fikirlerinizi bekliyorum tüm forum dostlarının

bence deore yada slx e çevir.özellikle deorenin performansına göre fiyatı gayet uygundur .slx de güzeldir.şık hafif ve sağlam fiyatıda deore xt den baya düşük ama çok kullanılmayan bir dağ bisikleti komponenti.bu yüzden benim seçimim deore olurdu.tabi bütçen uygunsa slx e çevirmende bir sakınca göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mert erdogan
@osman ulubaş
vallahi heralde ilk aşamada deore ye geçerim,bütceye hemen yüklenmek istemiyorum cunku:)

@umutkahraman
evet kullanılan renkler,tasarım vs gercekten harika ve cok uyumlu.kadroyu dc fix folyoyla kaplamaya karar verdim,bir forumda okumuştum,goruntuyu bu haliyle korumak istiyorum.varmı arkadaşlar bu folyoyla kadro kaplayan tecrübe eden?

Geri