Scudo Sports

amoeba hussar dırt jump

@dengesiz_seko123

sağol serkancım inşalah daha iyileri senin olur

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
Bisikletini güle güle kullan bedo:) harika duruo şıkırrrr şıkırrrr;)

Kaks aksesuarla,daha güzel olacağındaaan eminim....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: bedo
ewet bedo super olmuş biran karşımda kendi bisikletimi gorur gıbı oldum bılıyorsun hemen hemen aynı da Allah akzasız belaız bınmek nasıb eylesın :)

@sports-man

teşekkürler
kask aldım :) :cool:

@yighitjan

ben bir tanıdığımdan aldım bu frenleri fiyatını özel mesaj ile bildririm size şu anda türkiye de bu frenlerden bulumazsınız ;)

Tatli olmus ;)

Magura, olayi bitirmis.. Gidon-gidon bogazi da hosuma gitti ;)

Bisiklet hazirim diyor artik gerisi sana kalmis :)

Iyi gunlerde atayip-ziplaman ve kaskini basindan eksik etmemen dilegiyle,hayirli olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: bedo
@Tugberk Tezel

teşekkürler

@bedo bisikletin hayırlı olsun frenler hoş duruyo ama ilerde hareket olayını ilerlettiğin zaman özellikle ön fren sorun çıkarabilir ayrıca bildiğim kadarıyla hussar jump serisinin Türkiyeye getirilen en küçük boyu 16inç (410mm.) ya da beni fena kandırdılar... ii sürüşer

• Beğen
Tepkiler: bedo ve sare
@mtbfr

yorum yapan herkese teşekkürler frenlerlerimden çok memnunum fakat dediğin doğru kadro için banada ilk başta 14 dediler sonra 15 dediler ama kadro 16 ölçtüm:p :p bende daha önceden kadronun 16 dan küçük olduğunu zannediyodum ama öğrendim ;)

• Beğen
Tepkiler: sare
ne olsun ki bedo ya hussar serisinin 14 inç olan kadrosunu da buldum ismi ise amoeba hussar serisinin ama o kadro seti bence atlayıp zıplama için uygun değil diyorum senden benide geçmeni bekliyorum jump kardeşi

• Beğen
Tepkiler: bedo ve sare
yorum yapan herkese teşekkürler .,
bundan sonra bu bisiklet üzerindeki değişiklikleri herhangi bir olayı bu konu altında toplicam

hussar jump2ın 400mm olanı var fiyatıda set halinde(boğaz,gidon,sele,seleborusu,furş takımı,sele kelepçesi)350$

350 dolar sen iyi misin dostum ne diyorsun ben bu setin sıfırını 390 ytl ye alıyorum yanlız senin dediğin farklı olabilir bir resim varmı
?

@deore79

@cheyenne

bu tartışmanın yeri burası değil :mad: :boese157: eğer hussar hakkında öğrenmek istediğiniz veya fiyat hakkında sorularınız varsa lütfen markalara göre bisikletler bölümüne veya kadrolar ,bisikletler bölümüne acabilirsiniz;)

Bisikletin yeni hali yakında burada :) :)

Geri