Scudo Sports

amoeba hussar dırt jump

Scudo
Psylo yerine 80mm olmadı max 100 mm travelda bi fork taksan daha uygun olurmuş bence. Onun dışında çok güzel olmuş iyi sürüşler dilerim :)

Aynı kadro bendede vardı 80-130mm u-turn lu maşam vardı ve 130 da çok daha rahat ve daha iyi oluyodu manuel yada agresif kullanımda süperdi... ama 8 mm maşa olunca sadece bunny de etkili oluyodu

sele biraz aşağıda sankim .:rolleyes:
tek sorun anladığım kadarıyla lastiklerle belkide gion gibi duruyor;)
kaderin cilvesi bu kadroda 16 ymış :D
amanın birde bakmışşısınız . :p
bedo xc ci olmuş :D
çok da yakışır valla ..

Bedom canın sagolsun kadro bole olsun ilerde biraz uzun masa takarsın tam DJ olur.. Seleyi birazdaha indir benim icin vede ayna kolu tekliye dusur. Bu arada psyloda ne bicim hopluyordur :D

@Hasan Hakan Koç

:eek: yok abi xc.,, zor olmam:p tek sorun lastik o kadar onuda martın sonuna doğru gerçekten güzel bir lastik ile değiştiricem

@Hasan Hakan Koç

Hasan abi ben de söylüyorum XC yapalım diye ama istemiyo :p

• Beğen
Tepkiler: t-genc
bedo gerçekten hayırlı olsun.ama dedikleri gibi lx ler bi dj 'in üzerinde garip durmuş.onun haricinde tam bi canavar olmuş.güle güle kullan:)

yorum yapan herkese teşekkürler

Çok şıkk olmuş yavv Özendim valla:p Tam istediğin gibi olmuş... Ne hareketler yaparsın şimdi sen bunla:)

hayırlı olsun bedo... cok guzel olmus

artık sana onun hakkını vermek kalıyor

Beğendiğim dj kadrolardan birisi.Türkiyede bulunması ayrı bir güzellik.Amoebanın hussar komponentleride oldukça iyi.Güzel olmuş güle güle kullan.

@Özgür

toplamak için 1 aydır bekliyorum sadece geriye iyi bir lastik kaldı yorum yapan herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: seko123
Hayırlı olsun Bedo vallahi beklediğine değmiş çok güzel bi bisiklet toplamışsın ama sana bişey diyeyimde inanma nerdeyse senin bisikletinin ikizide kayseride bir arkadaşta var...
herşey aynı nerdeyse sadece onda duke race maşa var ama o kadroyu 16" olduğu için satıyor diye biliyorum...

bedo cum geçen akşam en son senin bisikleti bayağı bir inceledim sonra uyudum . biliyormusun rüyama girdi olayda sen yoksun ama.
hesapta benimmiş , kullanıyorum önde tek teker yapıp sağa zıplıyorum sonrada kendi kendime hadiya bu hareketi benmi yaptım gibilerinden birşeyler söylüyorum . sonrada ulan bu frenlere birsürü paraverdik ama hakketti doğrusu istediğim şekilde sürüyorum falan diyorum. daha birsürü birşey gördüm ama bugün hatırlamıyorum dün sabahtan hepsi aklımdaydı.

komik değilmi sabah kalktığımda tabii ortada bisiklet misiklet yok tabii :( kendi kendime gülümsedim sen ancak rüyanda yaparsın dedim . :D :D :D

tekrar .güle güle kullan bedocum

Bedo hayırlı olsun,gönlüne göre oldu;artık action fotolarını bekliyoruz.Kazsız sürüşler...

hayırlı olsun kazasız belasız kullan sana bişey sorcam fren seti ne kadara mal oldu ? cok güzel durmuss

Geri