Scudo Sports

amigom toro

Scudo
Biraz agır bir bisiklet ama fena değil.. Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: melek öztürk
evet bayağı ağır :D arka süspansiyon sert olduğu için bayır çıkarken bir sorun yaratmıyor. ama bisikletin ağır olması biraz sorun :D çabuk yoruyor. onun dışında herhangi bir problemi yok=) çok rahat bir bisiklet.

BİSİKLETİMİ SEVİYORUM :):)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@melek öztürk

Bisikletini ve sürmeyi sevmek bisikletciligin en önemli faktörlerinden biri bence zamanla daha iyilerine daha hafiflerine sahip olacagına inanıyorum.. yeterki bisikleti bırakmayın

• Beğen
bisiklet bırakılacak bir alet değil kii :) bir kere binince ayrılamıyorsun :D inşallah bende bir gün hafif bir bisiklet sahibi olurum :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@melek öztürk

İstedikten sonra ulasılamayacak hedef yoktur.. isteyen inanır .. inanan başarır

• Beğen
güzel bisiklet ama mert in dediği gibi biraz ağır :) gerçi sen bisikletini seviyomuşsun o zaman sorun yok iyi pedallamalar :)

kazasız belasız kullanın.hafif bisikleti herkes kullanır;önemli olan ağır olanı kullanabilmek.en iyi antrenman ağırlıkla yapılandır...

• Beğen
Ağırlık önemli değil bisikleti sevdikten sonra ağırlık vızz geliyor;) Ama eminimki birkaç sene sonra sende farkına varıp sabit kadrolu bir mtb alacaksın. Unutma bisikleti sevdikten sonra gersisi sana kalmış, iyi günlerde pedallayın, hız tuzağına düşmeyin:)

bende 5 sene bunun gibi bir bisiklet kullandım ama ali arkadaşımında dediği gibi sabit kadrolu mtb aramaya başladım :) belli bir süre sonra çok yoruyor ağırlığıda epey vardı

• Beğen
@Rapkes^m
Allah' tan ben 1 sene kullandım sonra iş işten geçmeden doğru bir bisiklete kavuştum

• Beğen
güzel bisiklet çocukluğumda benimde hayalimde vardı bu çift amörtisörlülerden tabi o zaman ağırlığın ne kadar önemli olduğunu bilmiyorduk :D kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
aslında pek de hayalimdeki bisiklet değildii :D zorunluluktan bunu aldım. kafamda sedona borla yada salcano alu vardı =) ama olmadı.

Geri