Scudo Sports

Amerikalı kadın, bisikletle 236 km/h hıza ulaştı

Scudo
V fren gördüm orda sanki !!!

@BerkEvren

V frenci MOD: ON
"Bakkk, dünya rekortmeni kız bile v fen kullanıyor. Ne hidroliği !"
mod:eek:f

*şaka amaçlıdır, fazla şe yapmayın*

Başlığın adı yanlış.:D
Amerikalı kadın "bisikletle" 236 km/h hıza ulaştı.

Yazılmış. Bu hız bisikletle çıkılan hız değilse neden öyle..
Neyse herkese bol muhabbetler.:)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Bu kadın nasıl bir güvenlik önlemi aldıkı 200 le bisikletten uçsan o arazide sürtünmeden kemiğin bile erir

@Batuhan32
Bunu bilmeyecek ne var? Elbette cübbeli Ahmet hocadan her belaya karşı hiper muska kullanmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan32
Arkadaslar konuyla alakasiz olacak ama 700 tlye sehir bisikleti onerisine ihtiyacfdsadsafdsdxsgad

O nasil bir aynakoldur, aynakol uzerine kuma getirmis yenge, tam rampa cikmalik :ssrtcbya:

Allah aşkına bunun 200 km hızla giden bir trenin içinde koşan adamın 200 km hızla koştuğunu iddia etmesinden ne farkı var?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Gelsin Çamlıca Tepe'sine 35km sabit hızda tırmansın da göreyim, madem ses hızını delmeye yelteniyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Boşverin bunları gerçek rekor aşağıda
Bildiğin seri üretim downhill bisikleti ile 210 km/s hız yapıyor adam, hem de dağın tepesine kendi çıkarıyor bisikletini. Diğer yüksek hız rekorlarında prototip bisiklet kullanılıyor bu adam senin de alabileceğin sıradan bir bisikletle rekor kırıyor.

Kar değil de taş toprak olunca 165 km/s'de kalıyor ama o bile inanılmaz bir hız bisiklet için.

bisikletlerini ne kadar inceliyorlar bilmiyorum ama ben böyle doğa üstü duran şeylerde hep şüpheliyim yarışlarda da gizli kullanılan mekanik doping olayı özel tasarımlanmış olabilir. ayrıca şahsında dopinglendiğini düşünüyorum ulaşamadım ciğere pis deme mevzusu değil bu çalışmayla yapılabilecek bir hız gibi gelmiyor hemde videoda görülen öyle fazla eğimli bir yolda olmamasına rağmen:ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
İyi ipin ucunu kaçırmamışlar bari.
Pedal çevirmeden hız rekoruda ilginç olmuş..

@Candan Biberci
Pedal cevirerek herkes yapar. Onemli olan cevirmeden yapabilmek :)

@Kuzey Ege
Gelecek hız rekoruda muhtemelen "Bisikletle Egzozferden serbest iniş" olur:)

40 km/h 'e çıktığımda 2. dakikadan sonra nefes nefese kalıyorum ben :)

Nerden gelmiş acaba akıllarına bu kadar gereksiz bir aktivite

@Kuzey Ege
Ahahahaha :D komiksiniz kuzeyin oglu bey :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri