Scudo Sports

Amerika'dan jersey getirme hakkında...

KemalBaloglu

Forum Demirbaşı
Tepki
756
amerikada olan kuzenim vasıtasıyla yakında kısa jersey getirteceğim, sizce amerikadan hangi marka jersey getirtebilirim yani ucuz olması bakımından, hangi amerikan markalarını önerebilirsiniz .ilginiz için şimdiden saolun bol pedallı günler...

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
güzel kardeş yenilikler daima güzel olur teşekküe kardeş

Mağazalarda pek ucuz olmayabilir. Ebay dan alıp getirebilirse ucuza gelebilir...

• Beğen
Tepkiler: KemalBaloglu
ben de canada dan sipariş ettim 1 tane jersey. 80 e falan mal oldu. ama orjinal nike-trek discovery channel 2007. sanırım pek zarar etmedim. ebay den ilk siftahım. bakalım pişman olacak mıyız?

ebay den toplamda 67 liraya (kargo+ürün fiyatı) nike-trek discovery channel 2007 jerseyimi aldım. kargo 13 günde geldi ama güzel oldu.

Yeni konu açamadığım için eski konu üzerinden bir soru sormak istedim.

Şöyle ki; ebay'de bütün takım formaları genelde Türkiye'ye göre çok uygun fiyatlarda.

Tabiki çakma ürünler fakat merak ettiğim acaba formalar ve taytlar vs. teri dışarı atma ve ya sağlık (kanserojen olup olamama gibi) açısından nasıl?
Alıp kullananlar yorumlarını ve tavsiyelerini iletebilirler mi acaba?

Rapha,Castelli,Santini... amma elbette bunlar avrupa markaları ancak oralardan daha kolay edinilebilir

@Serkan Mıstınoğlu Konuyu bu 8 yıl boyunca enine boyuna tarttım,sakince gözlemeledim ve doğru anı bekledim diyebilirim,soru cevap kısmındaki soru sorabilmek için gerekli prosedür için gereksiz cevaplanmış bir gereksizlik değil zaten en nihayetinde bu yaptığım, sizin de keskin zeka ve kıvrak forum takipciliğinizi takdire şayan buluyorum

Geri