@oğuzhan dalgıç
Forumda Getiren arkadaşlar var ek kg. Ücretini ödeyip şahsi eşya olarak getirebilirsiniz. Örnekleri var forumda. Gümrük yok 1 adet için.
@Sinan KLÇ
Böyle bir durum söz konusu değil. Bende DSLR Kullanıyorum. Yurtdışından çok lens getirttim sorun yaşamadım. Bir kere gopro muadili kameram takıldı gittim ne bu dedi aksiyon kamera dedim ne işe yarar. Su altı dalışlarda tatildeyken bisiklette falan çekim yapacağım dedim. Kaç para dedi 100 dolar anca dedim muadili olduğu için o civarda hatta gazla söyledim. Hep doğru samimi ve kendimden emin konuştuğumdan olabilir geç dedi vergi bile ödetmedi. Biri 10 ar 20 şer paketli plak getirmiş bunu satacak mısın dedi yok abi ne satması koleksiyonum var yıllardır bılamadağım plak dedi hepsine onay verdi. En kötü onaylamasa gümrüğünü ödeyip alıyorsun 1 liralık ürün 7-8 liraya asla gelmez öyle bir dünya yok yanlış yönlendirmeyin.
@ramirez
Konuyu çpk güzel özetlemişsiniz söylenecek söz kalmamış
@Alper Uğur aynen bende katılıyorum
@Uptown Cyclist
Olabilir başka gün getirmek lazım. Tek tek getirirken sorun olmayacakken iki tane getirirken ilkinede vergi ödeme durumunda kalırsınız riske girmeye gerek yok bence.