Scudo Sports

Amerika'daki bisiklet mağazaları

Önder Tarım

Forum Bağımlısı
Tepki
1.790
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar ablam şu an Amerika'da.(New York) Malum fiyatlar orda daha ucuzken bu fırsatı kaçırmayım diyorum.Komple bisiklet getiremese de en azından bi Shimano XTR set getirsin istiyorum.İnternette araştırdım,Amerika'da olup internet üzerinden satış yapan bi mağaza arıyorum.Fakat pek bi sonuç alamadım.Sadece JansonUSA diye bi site buldum ordaki fiyatlarda burdakilerle hemen hemen aynı.Aranızda böle siteler bilenler yazarsa memnun olurum.İyi forumlar

Scudo
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bendeki birkaç sayfa bunlar. Ama bazıları Avrupa sayfaları olabilir, kontrolde fayda var. Ama bence buraya göre daha iyi fiyatlı ürün yakalanırsa komple bisiklet almak lazım. Orada bir süre kullanıp, gelirken gümrükte sıkıntı olmadan sokulabilir.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
siteler için saolun şimdi bakarım.Bende bu arada www.nashbar.com diye bi site buldum.XTR set şu an indirimde fiyatı 999$ fakat setin içinde ön ve arka hazneler yok sanırım. (link)

Bişey daha var.Mesela ordan ablam XTR set aldı ve benim adıma kargoya verdi.XTR set ticari amaçlı denilipte gümrükte vergi yer mi?

Bildiğim kadarıyla 100 € nun üzerindeki malzemeler gümrüğe tabi oluyor. Ama ablan oradan seti alsın, etiket ve faturasını söksün, "hediyedir" olarak kutuyu işaretleyerek USPS Express mail ile göndersin, sorun olacağını zannetmem.

• Beğen
çok saol bu işime yarıyacaktır.Peki kargo fiyatları ne civarda tutar?

Ben Avid Carbon hidrolik disk fren seti aldım, yaklaşık 50x30x20 cm ebadında bir kutuya koymuş satıcı. USPS Express Mail ile 35 dolara 4 günde geldi :)

• Beğen
california'da foesracing var.çok kaliteli bir firma.özellikle dh-xc bisikletleri müthiş.fiyatlarda uygun.5-6 milyara mükemmel fox maşalı bir dh sahibi olunabiliyor.xt donanımlı.

• Beğen
@hayko-cepkin

peki bu firmanın internetten alışveriş seçeneği var mı?

siteye girdim.Ordan bi kaç firmaya daha ulaştım birinin vardı internetten sipariş seçeneği.

Sevgili Bisiklet sevenler;
internette bisiklet sayfalarını gezinirken şaftlı (zincirsiz) modelini gördüm.Fakat şimdi hangi sitede olduğunu hatırlamıyorum.Şaftlı bisikletle ilgili bilgisi olanlar ayrıntılı bilgi verebilirler mi?

Arkadaşlar, amerika yada kanada'daki tanıdıklarınız aracılıĞI ile satın alıp bisiklet alanlarınız oldumu ve hangi yolla getirilebiliyor gümrüğe gitmek zorunda olmadan evinize getirilebiliyormu masrafları ne olur .eğer bilginiz varsa çok sevinirim
Alp ASLAN

@alpaslan11

evet bende bu konuyu o yüzden açtım zaten.Ablam var Amerika'da.O benim adıma kargoya verse bile sanırım burda yine gümrükte vergi yicek,bende bunu araştırıyorum.

@uzmuammer

Sanırım senin bahsettiğin Dekra'nın modellerinde kullandığı "direct drive" teknolojili bisikletleri.Siteye (link) ulaşabilirsin.

Ablanız gelirken bisikleti uçağın kargo bölümüne koyduracaktır büyük ihtimal sorun çıkacağını sanmıyorum pek.Cüzi bir miktar ödemesi gerekbilir belkii boyutan dolayı

Geri