Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

american classic görüşleriniz ???

Genar Batur

Forum Bağımlısı
Tepki
247
Bisiklet
Mosso
arkadaslar bu markayı nasıl bilirsiniz?
tekerlek göbekleri rulmanlı olmakla beraber ağırlıklar dt 240s ler civarında hatta biraz daha hafifi de var, fiyatlarıda ebayde birbirine benzer, jant seti olarak fazla model yok ancak ağırlıklar dikkat çekici. mesela xc için 1486 gram ve tubeless, crc fiyatıda 300 euro civarında. all mountain 1550 gr, downhill 2000 gr civarında. kötü bir marka olmadığını biliyoum, sormak istediğim ise dt, mavic, hope gibi markalar arasında yeri nasıldır, onlara göre avantaj dezavantajları nelerdir?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar

Scudo
Benim çok beğendiğim bir marka. Bir ara iyicene kafaya takmıştım, birilerinden yurtdışından dönerken rica etsem diye kolluyodum etrafı. :) En az diğer markalar kadar da kaliteli olduğunu düşünüyorum, özellikle EuroBike fuarından sonra araştırmıştım. Yurtdışından belki jant seti olarak sipariş etmek sıkıntılı olabilir ama bulabilirseniz göbeklerinden alın derim. Seramik rulmanlı olup bu kadar hafif ve uygun fiyatlı başka marka pek yok.

• Beğen
Tepkiler: Genar Batur
American Classic cok basarili ust sinif bir marka. Genellikle ust sinif yol bisikletlerinde oluyor, mtb var mi bilmiyorum.

• Beğen
@mcanb

En az yoldaki kadar dağ bisikletinde de modelleri var. Birde insanın burada olmayan,satılmayan birşeyi kullanmak, farklı gözükmek hoşuna gidiyor. Oradan da cezbediyordur mutlaka.

• Beğen
durumun aslı şöyle crc de 1486 gramlık tubeless jant seti 300 eurolu fiyatlarda, yani ciddi bir indirim yapılmıştı şuan baktım ürün kaldırılımış herhalde tükenmiş, ayrıca bu jantın göbeklerini bile ebayde bu fiyata alamıyorsunuz. göbeklerinin fiyatları 240s lerle kafa kafaya gidiyor, ağırlıksa ön arka göbek toplam 30-40 gram(fabrika verisi) daha hafif birde centerlock olsalarmış süper olurmuş

Geri