Açıkçası Sigma'yı satmak için almıştım. Fakat gıcır gıcır aleti görünce, bendeki Çin işi saatleri de düşününce, satmaktan vazgeçtim.
Crank Brothers m19 çok fonksiyonlu alet kiti ise en çok istediğim üründü. Önceden kullandığım Çin markalı bir modelle inceliklerini mukayese ettim, gördüğünüz gibi bariz fark var. Tabi iki kitin içerikleri biraz farklı. Diğerinde lokma takımı falan da var ama sonuç olarak kullandığım özellikler değil. O yüzden çantamda çok daha az yer kaplayacak ve bisiklet için de en önemlisi bu. Topeak Alien II alacaktım ama biraz tuzlu geldi. 60 lira civarıydı. Kaplayacağı yerden de emin olamadığım için buna yöneldim. Fakat bir dahaki sefere Alien III alacağım, o kesin.
Kendisini şuradan görebilirsiniz;
(link)
Bir de Slime'ın presta-schrader dönüştürücüsünü aldım. Burada da satılıyor buna benzer şeyler ama düzgün bir şey olsun istedim. Ürünlerle ilgili sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bir de Slime'ın presta-schrader dönüştürücüsünü aldım. Burada da satılıyor buna benzer şeyler ama düzgün bir şey olsun istedim. Ürünlerle ilgili sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)