Scudo Sports

Amatörler okusun

Aslında 2 bisikletli taşıma aparatı olanlar arabalarla buluşup güzel bir yere gidebilir mtb yapmaya anadolu yakasında istanbul veya izmite.. Güzel yerler bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır.. Amaç gezi ve doğa fotoğrafları..

Scudo
burada sorun şu bir önder çıkacak bu forumda ,ve gerek anadolu yakada gerekse avrupa yakada tur düzenleyecek,şimdi uzak olan var ,
3 sabit nokta var

1- anadolu yaka toplanma yerleri

üsküdar motor iskele,kadıköy vapur iskele ,

2- avrupa yaka

barboros heykeli beşiktaş ve eminönü vapur iskelesi

3- anadolu yaka şile için toplanma yeri dudullu ve ballıca, göçbeyli için viaporttur
ama avrupa yakaya uzak kalır bu yerler

azına sağlık bi önder çıksada bizde peşine takılsak

@barış barış

barış bey, ballıca olacak hava iyi şu an ,değişmez inşallah, irfan kaptan ve ekibine viaport çok yakın ,mesafeleri fazla uzun tutmadan ,herkesin katılabileceği tur anlayışlarını bu kış bu topikte yapacağım ,yeterki talep olsun,
amaç kitleyi sahaya dökmek ,her yerde ,anadolu yakada ,avrupa yakada
mert arsan ile birlikte 64 kişiyi sahaya döktük, ön takım kaptanı mert ,arka artçı ben idim telsizli idik.

bu arada avrupa yaka belgrad ve garipçe topiği bütün kış devam edecek

boş günüme denk gelsin yeterki mutlaka gelirim ama kalabalık olsa ne güzel olurdu aslında benim derdim yüzlerce kişiyi yola dökebilmek kötü bişey değilki bu spor sonuçta zararı yok yararı var

Valla ben amatör bisikletçi olarak elimden geldiğince akşamları işten gelince hergün tur yapmaya çalışıyorum. Sarıyer - Yeniköy, Sarıyer - Emirgan, Sarıyer - Bebek gibi rotalar izliyorum genelde.

Geri