Scudo Sports

Amatörler okusun

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
yaw iki haftadır bakıyom ne tur düzenleyen var ne tura katılan binlerce kişi girip çıkıyor şuraya hep havagazı niye profosyoneller yaz kış turlarken amatörler kışın yatıyor spor sadece yazınmı oluyor koskoca istanbulda beş kişiyi bi araya getiremedik gitti yawww maksat hız yapmak deil güzel vakit geçirip spor yapmak

Scudo
Çift amortisörlü bisikletimle yola çıkmaya üşeniyorum :islik:

• Beğen
Tepkiler: Berkec.
çeyrek profasyonöl biri olarak haklı olduğunu söylemek istiyorum. ben eski açtığım konuda da yazmıştım forum olarak bi tur yapalım diye. ama kimse yapalım diye atlamadı benden başka :D
ben kışında sürüyorum ama forum olarak bi tur düzenlersek bunun devamı eminim ki gelecektir.

Bu arada konu kalabalığı olmasın buraya yazayım. ben bu orta amortisörü nasıl iptal edebilirim bozuldu ve gereğinden fazla yaylanıyor. çıkarsam kadrosu sıkıntı olacak ne yapsam ne etsem bilemedim.

@chnkrmz kaynakçı da mı bulurum yoksa bisikletçiler falan halleder mi ?

@Invisibleman bisikletçi yapamas kaynakçı bi abiye gidip rica etçen elinde ona uygun iki demir çubuğu kaynak yapıp sabitlicek

turlamak için özel günlerimi beklemeliyiz bayramdan bayrama tur düzenleyelim ozaman

antrenmanı yalnız yada 2 kişi yapacaksın. haftada bir günde grupla tempolu sürüş yapacaksın. en iyisi bu bence. bisiklet sürmek için illa grup bulmak zor iş. ben kafam estiğinde çıkıyorum mesela, arkadaşların zamanı olmuyor o saatte, onun için yalnız gitmek en iyisi

@Invisibleman
Yanlis bir secim olur kaynak isi, kaynaktan sonra eklem yerleri bozularak kadronuz kirilacaktir. Benden demesi. Bütceniz el vermiyorsa 2.el hardtail bisiklet almaniz yada bütceniz el veriyorsa iyi bir yeni bisiklet almaniz olacaktir.

Ben bu sene basladim bisiklete. Hava sogukken cikmaya cesaret edemedim daha. Bugun belki cikarim. Hala cesaretim yok.

bak kardeşim sana şöyle bir örnek vereyim iki hafta önce kapalı havada kurtköyden şileye gittim üstüne birde denize girdim çok güzel oldu suda çivi gibiydi

yanlız giyime dikkat yedek kıyafet falanda olmalı

Bebek yolda olduğu için, eve de ayrıyetten iş almaya başladım.. haftaiçi, haftasonu özel bir işim olmazsa, hastalık falan da olmazsa çalışıyorum son zamanlarda... Yoksa Belgrad grubumuz aktif, her haftasonu gidenlerimiz var bizim.

@Navigare Allah bağışlasın hayırlı evlat olur inşallah :hhhhhh:

@chnkrmz İnşallah.. Öncelikle sağlık sıhhat.. Sonrası da sporcu olacağı kesin gibi böyle bir ailede.. :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@barış barış
her cuma marmara forum çıkışlı kafamıza göre florya yada beşiktaş yapıyoruz yakınsanız bekleriz. irtibat @tege

@Murat Cömez

Açıkcası öğrenciyim ve hiç param yok. Bir şekilde bu bisikleti değerlendirmem lazım. Kaynak fikri çok mantıklı geldi aslında peki başka önerebileceğiniz bi fikriniz var mı.?
Ayrıca burdan fazla bisikleti olan abilerime sesleniyorum idaretenlik bir bisiklet verebilen varsa çok mutlu olurum tabiki elime para geçince geri veririm yada o bisikleti alırım.

allah bağışlasın allah iki dünyasınıda güzel eylesin inşallah bu arada murdoch bey kardeşim malesef anadolu yakasındayım otarafta olsaydım kaçırmazdım

Geri