mustafaulgey
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Mustafa ÜLGEY
Selam dostlar,
Şehir içi kullanım için bisiklet arayışlarıma birkaç haftadır devam ediyorum. Çoğu arkadaşın yaşadığı tercih sendromuna ben de kapıldım sanırım; vitesler, lastik, renk, marka/kadro derken istediğim her şeyi bir arada sunan bir bisiklet bulamıyorum maalesef.
1) SRAM vites
2) Düz maşa
3) V-Fren
4) Kötü olmayan lastikler (Schwalbe vs..)
kriterleri ile sonuca gidemedim.
Giant Escape 2 nin sitesinde vitesler SHIMANO ama bayideki adam SRAM var üstünde dedi, resmi kaynak ile olan tutarsızlığından dolayı içim elvermedi
Sedona 410 un 2016 modeli sarı
ve lastikleri de düşürmüşler, kim bilir daha neleri düşürmüşlerdir diye yine almak istemedim.
MOSSO nun LEGARDA 1621 MDM modelini alıp viteslerini değiştireyim dedim fakat MOSSO ile ilgili birçok ilginç şikayet okuyunca vites dışında kadro ve diğer malzemelerin beni üzüp üzmeyeceğinden hiç emin olamadım.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum
Not: Bütçe 1500-2000 arası düşünüyorum
Şehir içi kullanım için bisiklet arayışlarıma birkaç haftadır devam ediyorum. Çoğu arkadaşın yaşadığı tercih sendromuna ben de kapıldım sanırım; vitesler, lastik, renk, marka/kadro derken istediğim her şeyi bir arada sunan bir bisiklet bulamıyorum maalesef.
1) SRAM vites
2) Düz maşa
3) V-Fren
4) Kötü olmayan lastikler (Schwalbe vs..)
kriterleri ile sonuca gidemedim.
Giant Escape 2 nin sitesinde vitesler SHIMANO ama bayideki adam SRAM var üstünde dedi, resmi kaynak ile olan tutarsızlığından dolayı içim elvermedi
Sedona 410 un 2016 modeli sarı
MOSSO nun LEGARDA 1621 MDM modelini alıp viteslerini değiştireyim dedim fakat MOSSO ile ilgili birçok ilginç şikayet okuyunca vites dışında kadro ve diğer malzemelerin beni üzüp üzmeyeceğinden hiç emin olamadım.
- Benim bu özelliklerde arayıp da gözden kaçırdığım bir bisiklet var mı sizce?
- Shimano lu bisikleti alırken SRAM lamak maddi ve teknik açıdan mantıksız olur mu? (geçişler vs SRAM ı daha çok seveceğimi düşünüyorum)
- Haydi bakalım bisikleti bulamadım, bu özelliklere göre fena olmayan bir kadro-göbek-zincir vs leri de seçerek kendim topluyorum desem yine mantıksız olur mu?
Vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum
Not: Bütçe 1500-2000 arası düşünüyorum