Scudo Sports

Amatör Bisikletçi için?

engin kızılcan

Daimi Üye
Tepki
254
İsim
Engin Kızılcan
Bisiklet
Lapierre
Merhaba, amatör ve meraklı bir potansiyel bisikletçiyim. Bisikletçiyim diyemiyorum çünkü çok tecrübeli değilim ve sadece geniş, köy yollarında bisiklete bindim. Ankara'da yaşıyorum ve doğal olarak Ankara'da sürmek istiyorum.

Elimde aliminyum gövdeli bi Bianchi var. Alpay Erdem'e sordum Türkiye'deki bianchilerin iyi olmadıklarını söyledi. O zaman neye bakıyim? Amatör, fiyat olarak da uygun, beklentileri karşılayan bir bisiklet arıyorum. Ha bu arada 15 yaşındayım, merhaba

Scudo
bianchi ninde fiyatına göre güzel modelleri var bence.
bakabileceğin çok marka var. Bunlardan bir kaçı Sedona , Trek , Kron , Whistle , Salcano , Carraro
bu bisikletlerin giriş modelleri bulunmakta . fiyat aralığıda 400-600 arası değişiyor.
Sedona Borla , Kron xc 1000 , whistle 1053 , Salcano Astro ....
Bence ilk olarak forumu biraz araştırıp bisikletler hakkında bilgi sahibi ol ondan sonra karar ver. Bende uzun araştırmalar sonucu Carraro almaya karar verdim

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
yani 200 - 300 arasında olursa fena olmaz ama 200 iyidir :D

200 liraya iyi bir bisiklet yok malesef. Şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyata sahip bisiklet Salcano Ng 650 modeli. Onunda liste fiyatı 365 TL. 2.el bir bisiklet ile başlamanı tavsiye ederim. kadronun aliminyum olmasına dikkat et :)

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
2. el bisikletler bisikletçilerde bulunur değil mi? Kusura bakmayın çok amatör bi soruydu :D

200 tl için seçeneğin çoktur......
SAhibinde.comda Temiz ikinci eller mevcuttur...

elinizdeki bianchi'nin modeli nedir? profesyonel hedefleriniz yoksa, elinizdeki bisikelt aluminyum ve tek amortisörlü ise geliştirmeden tamamen eskimesini bekleyin bence... çünkü henüz onbeş yaşınızdasınız. Kadro boyunuz bir sene içinde çok fazla değişebilir. Bu arada para biriktirir iki üç sene içinde keyif veren güzel bir bisiklet alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Temiz
Benimde aklımda ona benzer bir şey vardı, ama zaten biraz eski tahminimce 10-15 yıllık bir bisiklet ama gayet iyi dayandı hiç hasarı yok, siz eskimesi derken ne kadar bir süre kastediyorsunuz?

Geri