Onur Dündar
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Carraro
Evet arkadaşlar neredeyse 10 senedir bisikletle alakam yok . Forumu da takip etmemle ve arkadaş çevremin de etkisiyle birlikte eskisi gibi ilgimi çekmeye başladı . Boyum 1,80 kilom 84 başlangıç olarak en fazla 600 liralık bir bisiklet düşündüm fakat dağ bisikleti mi yoksa şehir bisikleti mi karar veremedim .
Birinci sorum : Herhangi bir engebeli yolda da yardımı olur mantığıyla dağ bisikleti mi yoksa ne gerek var al şehir bisikleti geç mi dersiniz ?
İkinci olarak kadro boyu olarak 18'' mi 20'' mi almalıyım ve 26'' mı 27,5 jant mı ? bunları öğrenmek istiyorum . Belirlediğim bisikletler ;
Şehir bisikleti olarak Salcano City Fun 70
Dağ bisikleti olarak Carraro Force 500
genel olarak şehir içi gezintilerde kullanacağım,İzmir'de yaşıyorum . Yorumlarınız için teşekkürler .
Birinci sorum : Herhangi bir engebeli yolda da yardımı olur mantığıyla dağ bisikleti mi yoksa ne gerek var al şehir bisikleti geç mi dersiniz ?
İkinci olarak kadro boyu olarak 18'' mi 20'' mi almalıyım ve 26'' mı 27,5 jant mı ? bunları öğrenmek istiyorum . Belirlediğim bisikletler ;
Şehir bisikleti olarak Salcano City Fun 70
Dağ bisikleti olarak Carraro Force 500
genel olarak şehir içi gezintilerde kullanacağım,İzmir'de yaşıyorum . Yorumlarınız için teşekkürler .