Scudo Sports

Amatör biri olarak yardım istiyorum

Tepki
0
Bisiklet
Carraro
Evet arkadaşlar neredeyse 10 senedir bisikletle alakam yok . Forumu da takip etmemle ve arkadaş çevremin de etkisiyle birlikte eskisi gibi ilgimi çekmeye başladı . Boyum 1,80 kilom 84 başlangıç olarak en fazla 600 liralık bir bisiklet düşündüm fakat dağ bisikleti mi yoksa şehir bisikleti mi karar veremedim .

Birinci sorum : Herhangi bir engebeli yolda da yardımı olur mantığıyla dağ bisikleti mi yoksa ne gerek var al şehir bisikleti geç mi dersiniz ?

İkinci olarak kadro boyu olarak 18'' mi 20'' mi almalıyım ve 26'' mı 27,5 jant mı ? bunları öğrenmek istiyorum . Belirlediğim bisikletler ;

Şehir bisikleti olarak Salcano City Fun 70
Dağ bisikleti olarak Carraro Force 500

genel olarak şehir içi gezintilerde kullanacağım,İzmir'de yaşıyorum . Yorumlarınız için teşekkürler .

Scudo
Dağ bisikletinde karar kıldım. Salcano Ng 650 26 inç V fren ve Salcano Ng 450 26 inç V fren 100 lira fark var . Ng 450 yi almaya değer mi ?

Salcano mtb alacaksan en azından astro serisi almanı öneririm.

Astro serisinin ASTRO 26 V en ucuz olanı 800 TL den başlıyor. Sanırım bütçe nedeniyle 450 modelinde karar verilmiş..

Bütçemin limiti 600 TL . Dağ bisikleti konusunda da kafamı karıştıranlar var daha çok şehir içi kullanacağım benim için başlangıç olacak , City Fun 70 e kayıyor aklım . Fakat kaplama yoldan çıktığım zaman sorun çıkarır mı , yolda bırakır mı tereddütlerim bu açıkçası .

@Onur Dündar

valla city funı ben pek önermem açıkcası city sport alabiliyorsan al en az yoksa bekle derim

Bisiklette her zaman için daha iyisi vardır yani A model B'den C model B'den de iyidir gibi gider. İş bisikletten çok bisiklete binende diye düşünüyorum yani ayrıltılara fazla takılmamak gerekiyor 'bence'. Asfalttan fazla çıkmam derseniz ben şehir bisikleti derim.

@MertAG

City sport 40 859 lira peşin 800 e ancak düşer . Benim limitim 500 TL fakat 600 e kadar zorlayabilirim . Fiyatlar ilerleyen zamanda düşer mi ?

Salcano Ng 450 V de karar kıldım arkadaşlar . Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler .

@Onur Dündar

Bende Kron tx 500 var çok memnunum kronu cidden öneririm alacaksan kilitli maşa al ve %80 90 şehirdeysen kesinlikle hybrid bisiklet al bence. evemagaza.com a bir bakabilirsin

2. el düşünmüyorum teşekkür ederim , bütçemi zorlama ihtimalim var . Şu iki model dikkatimi çekti Salcano astro 26 v mi dersiniz yoksa Sedona 700 v mi ?

@Onur Dündar merhaba hocam. aradan 2 sene geçmiş ama. bende carraro crs 600 almayı düşünüyorm. bisikleti hala kullanıyormusun. ağırlığı performansı sürüşünden memnunmusun acaba :)

Geri