Scudo Sports

Amasya Dağ Turları

Tepki
162
İsim
Mahmut Abit
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhabalar... Amasya'nın dağ turlarını tanıtmak amaçlı bir video serisi başlattım. Her hafta bir dağ turu tanıtmayı planlıyorum. İlk videomu dün yayınladım. Dağ turlarına ilgi duyan arkadaşlar, kanalıma abone olup videolarımı takip edebilirsiniz.. Desteklerinizi bekliyorum.. Herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim.. :)

Scudo
Dakika 1:20
15.Piyade Tugayı
12. Piyade Alayi 1,Tabur 1. Bölük

Kuşkonmaz Tepesi, Cercurum, ...

Selamlar. Sağlıcakla pedallayın.

Edit: tugaydaki gölet zannettim, değilmiş 😁😁😁

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Mahmut Abit eline sağlık, inişi baya zorlu oldu, çıkışını sormuycam maşallahlar, bende Merzifondayim, bu tarafta da sürüş programı düzenlersen katılım sağlarım, tanışalım inşallah. :harika:

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Dakika 1:20
15.Piyade Tugayı
12. Piyade Alayi 1,Tabur 1. Bölük

Kuşkonmaz Tepesi, Cercurum, ...

Selamlar. Sağlıcakla pedallayın.

Edit: tugaydaki gölet zannettim, değilmiş 😁😁😁

3. bölüm bahsettiğiniz yerde olacak inşl.. tugayın yukarısında "Ne Mutlu Türküm Diyene...!" yazısının altından aşşağı inmeyi düşünüyorum.. :) takipte kalınız.. :D
Mahmut Abit eline sağlık, inişi baya zorlu oldu, çıkışını sormuycam maşallahlar, bende Merzifondayim, bu tarafta da sürüş programı düzenlersen katılım sağlarım, tanışalım inşallah. :harika:

İlk videolarım amasya merkezde başlayıp amasya merkezde biten rotalar olacak ama sonra ki bölümlerde taşova ve merzifon taraflarına da gelmeyi düşünüyorum. merzifona geldiğimde mutlaka haber ederim.. tanışalım inşlh. :)

Edit: rota bilgileri için şöyle bir uygulama tavsiye etti bir arkadaş, rotayı buradan da inceleyebilirsiniz:

(link)

Son düzenleme:
Herkese merhabalar.. Amasya Dağ Turlarının ikinci bölümü yayınlandı.. :) bu sefer daha önce hiç denemediğim bir yoldan indim ve inanılmaz keyif aldım. kelimenin tam anlamıyla bir offroad inişi oldu diyebilirim. özellikle son 5-6 dakikayı mutlaka izlemelisiniz... önce yemyeşil tarlaların arasında huzur dolu bir sürüş.. sonrasında adrenalin dolu, sarsıntılı bir iniş.. aksiyon meraklısı dağcıların mutlaka denemesi gereken bi rota. işte buyrun:

Harika olmuş, eline sağlık:harika:

• Beğen
Tepkiler: Mahmut Abit
@Mahmut Abit video stabilizator gibi bir app mı kullandınız?

• Beğen
@Mahmut Abit video stabilizator gibi bir app mı kullandınız?
yok Hakan Bey, Gopro Hero 8 Black aksiyon kamerası ile çekildi. :) şu an piyasada ki en iyi aksiyon kameralarından birisi diyebilirim. Hypersmooth 2.0 yazılımı yüklü.. aslında 4k çekim yaptım ancak Davinci Resolve programında en fazla 1080 renderlayabiliyorum.. rüzgar sesi için kusura bakmayın ona da bi çözüm bulucam mutlaka, ilginiz için çok teşekkürler.. :)
Harika olmuş, eline sağlık:harika:
çok teşekkür ederim çok saolun.. desdekleriniz benim için çok önemli.. :) <3

@Mahmut Abit daha titreşimli olsa daha güzel olurdu bence, ilk seyretmeye başladığımda dron sandım..rüzgar sesi rahatsız etmedi...güzel video..tebrikler..👍

• Beğen
@Mahmut Abit Teprikler sade ve doğal dublörsüz bir tur olmuş.
cok tesekkur ederim.. dunyada ve ulkemizde devam eden virus salgini nedeniyle videolara bir sure ara vermek zorunda kaldim.. daha saglikli ve huzurlu gunlerde yeni videolarla karsinizda olmak dilegiyle.. saglicakla. :)

@Çağdaş78 :D forumda paylaşmadan izlenme sayım kaç oluyor onu görmek istedim çağdaş hocam. :) ciddi fark ediyormuş forumda paylaşmak.. bundan sonra ki her turu paylaşıcam forumda. :D

Merhabalar sevgili bisikletsever dostlar.. Amasya Dağ Turları serisinin 4. bölümünü yayınladım. :) Tamamlamaktan en çok keyif aldığım turlardan birisi kesinlikle.. Bol aksiyonlu bol maceralı bir rota.. Üstelik iki tane de tarihi durağı var.. Detayları videomda. Kanalıma abone olur ve videolarımı beğenirseniz çok memnun olurum. Destekleriniz beni çok mutlu edecek.. Şimdiden teşekkürler, iyi seyirler.. :)

(Görüntüler 2.7k Superview 60 fps olarak çekilmiştir. Hypersmooth zaten sürekli açık.. bu yüzden yüksek çözünürlükte izlerseniz daha çok keyif alırsınız diye düşünüyorum. Ürün tanıtımı kısmında kamera açısını ayarlayamamışım acemiliğimize geldi biraz mazur görün. iyi seyirler..)

@Mahmut Abit çorumluyum, burayı (zeus tapınağı) ilk kez duydum...ancak çok atıl halde..yazık olmuş...🙁

teşekkür ederim necmeddin hocam çok saolun.. evet, çok eski ve çok korunmasız bir tapınak.. en son gittiğimde kemerli taşlar falan vardı hepsini götürmüşler maalesef.. yıllar içerisinde kim bilir ne kadar talan edilmiştir. üzücü bi durum.. :/

Geri