Scudo Sports

Aman kazalara dikkat

Sıkıştığını görünce son hamle bisikletten kaldırıma atlayabilirdi bisiklet pert olurdu kendisi biraz yaralanırdı.
Bizim minibüsçüler çok gerizekalı, özellikle okul servisleri uzun ve dönerken iç tarafının daha da içeri girdiğinin farkında değiller. Işıkta bekliyorum veya gelen servisin geçmesini bekliyorum tekerim biraz yolda. Adam beni geçip dönüyor, dönerken orta kısmı beni ezecek gibi oluyor biraz daha geri kaymak zorunda kalıyorum. Ya milimetrik hesaplıyorlar ben tırsıyorum, veya kaçar zaten diyorlar bilemiyorum..

Scudo
Bu videoları görünce bırak binme diyor içimden bir ses. Küçük şehirde otobüsten her türlü iyidir devam diyor diğer ses. :)

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Sporcu kulaklıkları genelde dışarıdan ses alıyorlar ama dinlenilecekse bile ses seviyesi düşük olmalı. Ülkemizin trafik sorununu anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum inşallah herkes birbirine saygılı ve hoşgörülü olur. Biz elimizden geleni yapalım pür dikkat davranalım.

İşim gereği çok seyahat ediyorum Hollandaya. Orada bisikletlilerin muazzam bir yol üstünlüğü var. Herkeste bisiklet mevcut. Sadece büyük şehirler değil , heryerde sürüyle bisikletli görebilirsiniz. Orada bisikletli birine çarpmanın cezası muazzam. Bisikletliler için heryerde özel ayrı yollar mevcut ve buraya tecavüz edemezsiniz , ha diyelim ettiniz , polis/mehkeme yandınız.

Hollanda tam bize göre. Zaten toplasan yüzölçümü Konya kadar , yani bisikletle tüm ülkeyi gezebilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@TatanQa_tr
Türkiye'de bisiklet kullananlar azınlık olduğu icin ne devletin umurunda olur ne de trafiktekilerin.

Bizim milletimiz spor vs. olaylarinda cok tembeller, utanmasalar bakkalada araba ile gidecekler.

Araba merakimizda cok, param yok deyip kredi cekip ust model araba aliriz eee ne kadar ust model o kadar adami ust mertebelere cikartiyor, havasida cabasi.

Yabancilarda aksine kucuk olsun az yakit tuketeni tercih eder.

Bizde en guzel spor kahvede fayans dizme sporudur
renkli vs. Oynaniyorsa matematik icin cok iyidir
birde odetmeli oynaniyorsa belese yeme icmenin tadindan yenmez:)

Dun 1 gün içinde başıma gelenler bile inanılmaz. Doner kavsakta motorsikletli için durup yol verecekken, arkamdaki bakkal ehliyetli korna basıp el kol hareketi yaptı.
Sollama yasağı olan ve viraj olan yerde beni sollayan kamyon yüzünden fren yapıp yavaşlayarak çabucak sollamasini imkân verdim.. Ne mi oldu? Aklıma gelen başıma geldi Karşı şeritten araç geldi.
Daha neler neler? Makas atan caddy ler connectler...

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@Çağdaş78 ne yazık ki çol görgüsüz bilgisiz saygısız mahlukatla aynı coğrafyada yaşamak zorundayız.

Allah rahmet eylesin ama hata bisikletçide. Kamyon sağa sinyal vermiş, bisikletçinin durup beklemesi gerekirdi. Muhtemelen tırın kör noktasında kalıyor, tır bisikleti göremiyor. Allah bir daha bu tür şeyleri kimseye yaşatmasın, herkese akıl fikir versin. Tırların işe gidiş-geliş saatlerinde şehir içinde çalıştırılmasının yasak olması en doğrusu (hatta ülkemizde böyle bir yasak var ama yandaş şirketlere yasak masak işlemiyor maalesef.)

Geri