Scudo Sports

Alyan takımı

Tekzen İstanbul'da Küçükcekmece yakınlarında nerede var?

Bu arada aldığınız ürün bu

(link)

Scudo
@ömer yüzgeç

Ben kahramanmaraştan aldım, istanbulda nerde var bilmiyorum.

@ömer yüzgeç

Linkini verdiğiniz ürün metrik değil inç ölçü sistemine uygun.Bisikletlerde metrik kullanılır.Fakat Tekzende satılan benzer ürünler de işinizi görür.Bisiklet için özel üretilen alyen takımlarının avantajı parçalarının bir arada durmasından dolayı kullanımının kolay olması.

Lastikteki patlağı bulup tamir etmek bazen zaman alabilir.Yanınızda yedek iç lastik bulundurabilirsiniz.

@burhan çetin

Ben bunu kullanıyorum ve her ihtiyacımı karşıladı bisikleti sökerken. Yani uyum sorunu yok .

@ömer yüzgeç
Bisilet için fazla büyük içinde yıldız ve düz torna vidada yok ürünün üretim amacının bisiketle alakası yok.

@Salih Korkmaz

Bisilet için üretilen Allen takımlarında bisiklet için gerekli Allen numaraları ve bir yıldız ve düz tornavida vardır vites ayarları için. bu linkteki ürün ev kullanımı için üretilmiştir üzerindeki numaraların hepsi bisiketle lazım olmaz
Benim bisilet Allen takımım Allen boyları linkteki Gibi uzun Değiller hepsi bir arada toplu duruyor

http://img28.imageshack.us/img28/5530/m5ra.jpg

Yarın Carrefour'dan alacağım 1 ay yetse yeter daha sonra iyisini alırız hiç yoktan iyidir.

Selamüm aleyküm beyler acil bilgiye ihtiyacım var zor durumdayım. Mesela arkadaş yukarıda en sık ihtiyaç duyulan alyan ölçülerini vermiş. Bu ölçünün tespiti nasıl yapılıyo? Mesela alyanın ucundaki 6 köşenin herhangi bir köşesinden diğer köşesine mi tutuyoz metreyi?

@Yunus Emre küçük
Köşelere değil, bir kenardan diğer karşı kenara kaç mm ölçtüysen o. 6 mm ise 6 lık

@halil halil
Kenar derken uçtaki düz kısımları kastediyorsun dimi kardeş

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri