Scudo Sports

alyan takımı nerden bulabilirim

doğru hırdavarçıdan al markettekiler ucuz kaliteki değil :)

Scudo
İzeltaşın torq T7 diye bir anahtarını almıştım memnun kaldım ama katlanır türde yok zannedersem..yani çakı gibi cebe koyulup taşınabilecek..

Neyse..haftasonu bakılacaklara bir ekleme daha yapalım :D
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Eray Helvacı
Ben SKS ct-worx diye bir alyan set aldım.. derli toplu ve küt bir yapısı olmakla birlikte biraz ağırca (230 gr)...chrome-vanadium malzemeden yapıldığı belirtilmiş..Alman yapımı, fiyatı biraz pahalıca olmakla(69.90TL) birlikte çok fonksiyonlu(ferhat beyin bahsettiği ve benim o zamana kadar farkında bile olmadığım) zincir sökme aparatı da var,lastik manivelası -standart somun anahtarı vs vs..ve bu fonksiyonlara sahip tüm aparatları düşününce fiyat uygun oluyo.. hacim de..:D

yan kapakları sökünce kapaklar dış lastik çıkarma manivelası oluyor ve içteki anahtarlara ulaşıyorsunuz..şekli karışık ama netten fotosunu buldum
Şöyle bir şey
http://www.thebikelist.co.uk/imagecache/file/fit/300x300//media/64181/sks%20ct-worx%20main.jpg
http://www.netsport24.de/images/SKS_Multitool_CTWorx.jpg
Almak isteyenlere önerebilirim dekathlondan aldım

• Beğen
Herhangi bir hırdavatçıdan. Krom-vanadyum (Cr-V) alaşımlılar iyidir, tavsiye ederim. Marka olarak bakmanız şart değil.

Tam takım almanıza da gerek yok. Sadece bisiklette kullanacağınız ölçüleri tek tek alsanız yeter bence.

valla gösterdiğiniz ürün çok ilgimi çekti ancak o kadar 70 tl veremem ben :)

Buradaki hırdavatçıdan İzeltaş marka alyan anahtarının 3-4-5 mm olanlarını tanesini 1 TL'ye aldım.
Hırdavatçılarda öyle pahalı şeyler değil.
Zaten ufak tefek şeyler, çakı olmuş, olmamış, yer kaplamıyorlar.
Yedek lastiğin yanına atıveriyorum, kaybolup gidiyorlar.

Bir de hepsinin üzerine Cr-V yazıyorlar ama içine ne kadar ne koydukları belli değil.
Ağırlığından, esnemezliğinden ve zorlayınca ucunun çok renk vermemesinden kalitesini belli ediyor.
Ben markasını bildiğiniz bir şeyler alın derim.

• Beğen
açıkçası beni yolda bırakmasın sorun çıktığında hemen yapabileyim amacım bu bence her bisiklet sever bu takımı yanında bulundurmalı herkese yorumlar için teşekkürler

koçtaş tan alyan takımı aldım 7 tl ye.hemen aşındı.sen sen ol kaliteli bişe al

kaliteli almazsan seni yarı yolda birakir bide bazı hırdavatçılar kazıklamaya calişiyor 5 tl ye göbek için aldığğım alyan anahtarını hafif zorlayinca ucu yus yuvarlak oldu :D
ondan oncede 2 set denemiştim onlarda fasafiso ama
hala almadiysan sana tavsiye kipada bi alyan seti buldum 5-6 lira bir şeydi baya sağlam kirmizi bi plastik parcasına tutturulmuş. onuda baya zorladım hafif cizikler dışında en ufak deforme yok. reklamını yapmak istemem, ayrıca bndeki yamulmadı diye hepsi öyle olacak diye bir şeyde yok.

bu arada konuyu hortlattım kolay gelsin :D

@Burak Sivrikaya

aynı takımı kipadan 6 yıl önce aldım hala kullanıyorum.

rengi siyah olanlar biraz dağa sağlıklı. kullanım da önemli. tam oturmadan çevirmemek gerek

Geri