Gökhan Toros
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.845
- Başlangıç
- 2009—10
Herkese merhaba.
Daha önce yardım ettiğim arkadaşların teşekkür etme vakti geldi bana
Şaka bir yana, yardıma ihtiyacım var.
Bitirme tezim için ufak bir proje hazırlıyorum. Bu doğrultuda, bisiklette taşıdığımız alyan setleri ile ilgili bir kaç soru sormam gerekiyor.
Vakit ayırıp ankette oy kullanırsanız, hatta görüşlerinizi yorum olarak atarsanız sevinirim.
Hangi alyan setini kullandığınızın bir önemi yok açıkçası. Sadece genel şikayetleri bulmaya çalışıyorum.
Çok pahalı
Çok ağır
Çok büyük
Dayanıksız (kırılıyor, ucu yalama oluyor, esniyor)
Anahtarlar çok uzun
Anahtarlar çok kısa
Fazla anahtar var
Eksik anahtar var
Kullanımı çok kötü (tutuş pozisyonu vs.)
Kabı - Kılıfı yok
Kadroya vs. monte edilemiyor.
Bu yukarıda gördüğünüz şıklardan bir yada bir kaçı ile ilgili şikayetiniz varsa lütfen işaretlerseniz sevinirim. Eğer şikayetiniz yoksa bile, şurası daha iyi olsaydı dediğiniz işaretlerseniz, daha yüksek cevap oranına ulaşıp daha verimli bir tasarım yapabilirim.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Daha önce yardım ettiğim arkadaşların teşekkür etme vakti geldi bana
Şaka bir yana, yardıma ihtiyacım var.
Bitirme tezim için ufak bir proje hazırlıyorum. Bu doğrultuda, bisiklette taşıdığımız alyan setleri ile ilgili bir kaç soru sormam gerekiyor.
Vakit ayırıp ankette oy kullanırsanız, hatta görüşlerinizi yorum olarak atarsanız sevinirim.
Hangi alyan setini kullandığınızın bir önemi yok açıkçası. Sadece genel şikayetleri bulmaya çalışıyorum.
Çok pahalı
Çok ağır
Çok büyük
Dayanıksız (kırılıyor, ucu yalama oluyor, esniyor)
Anahtarlar çok uzun
Anahtarlar çok kısa
Fazla anahtar var
Eksik anahtar var
Kullanımı çok kötü (tutuş pozisyonu vs.)
Kabı - Kılıfı yok
Kadroya vs. monte edilemiyor.
Bu yukarıda gördüğünüz şıklardan bir yada bir kaçı ile ilgili şikayetiniz varsa lütfen işaretlerseniz sevinirim. Eğer şikayetiniz yoksa bile, şurası daha iyi olsaydı dediğiniz işaretlerseniz, daha yüksek cevap oranına ulaşıp daha verimli bir tasarım yapabilirim.
Fikirlerinizi bekliyorum.